Szerintetek nagyon csúnya, esetleg zavar titeket?
12 éves lány vagyok,már 9-10 éves korom óta nagyon pattanásos vagyok :( már mindent kipróbáltunk anyával de nem tűnnek el :(
szerintetek nagyon csúnyák a pattanásosak,titeket zavar ha egy lány pattanásos?
fiúk és lányok válaszát várom egyaránt:)
12 évesen tombolnak benned a hormonjaid, persze hogy pattanásosabb vagy kicsit, de szerintem ha körbenézel mondjuk az osztályodban akkor meglátod hogy nem csak te küzdesz ezzel a problémával. :-)
Nem tudom miket próbáltál már, megmondom nekem mi vált be (bőrgyógyász tanácsolta) : vegyél gyógyszertárban és egyes drogériákban teafa szappant, azzal tisztítsd meg a bőröd minden reggel és este majd kend be a pattanásokat szalicilsavval (szintén gyógyszertárban kapható) de csak óvatosan, mert nagy mennyiségben nagyon szárítja a bőrt, 1-1 csepp mindegyik pattira bőven elég.
Heti kétszer dobj fel Aszpirin maszkot, igyál sok vizet és kerüld a túl édes/sós ételeket valamint radírozd a bőröd legalább hetente 1x!
Sajnállak, valóban képpel könnyebb lenne megmondani, de te tudod :))
Igazából ilyen korban természetes, nem vagy ezzel egyedül, én is voltam ( bár nem ennyire ) most 15 vagyok, mára már nem jellemző, nagy ritkán. Engam nem zavar ha más az, igazából nem is ez a lényeg, az kár, hogy így te nem érzed jól magad. Próbáld meg elfogadni, ídővel változni fog, kitartás!!
:))
jó ezeket már próbáltam csak a bőrradírt nem valamelyik nap aztmondta anya hogy vesz nekem,majd azt is kipróbálom...de sajnos az osztályból csak én vagyon ennyire az :(
köszönöm a válaszaitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!