League of legendsben melyik champeket tartjatok jonak es rossznak es miert?
En pl szeretem anniet, teemot, sivirt(noob champek), es volt mar parszor, hogy pl.: sivirt bepickeltem es support beirta, hogy: "noob pick order or report"
Gondolom most mindenkinek a regi szep bronzos idoszaka jut eszebe :D de en csak arra lennek kivancsi, hogy mi a bajuk az embereknek pl teemoval? vagy, hogy miert olyan nepszeru akali, akit annyira nem szeretek stb.
Na akkor már az elején tegyük rendbe a dolgokat! Ez hogy jó és rossz nem létezik, ugyanúgy az sem hogy noob champion, ezt a nagyon buta és tudatlan emberek találták ki akik egész életüket bronzban meg silverben töltik. Az hogy mondjuk mennyire erős egy champion azt nagyon meghatározza az előző patchben végrehajtott buff/nerf. (buff = egy champion felerősítése, nerf = egy champion legyengítése) Fontos még a counter pick is hogy melyik hőst célszerű választani ami erősebb 1v1-be az ellenfeled által választott championnal szemben. Ezen kívűl nyilván vannak könnyebben kezelhető championok és nehezebben kezelhetőek. Ettől függetlenül az hogy valamit könnyebb kezelni nem azt jelenti hogy aki azt választja az nem tud játszani vagy hogy pl: "Ja azzal a könnyű championnal én is tudnék így játszani" mert meghatározza hogy ki milyen jól tud játszani az adott championnel, teszem az a "leggyengébbnek" vélt hőssel is meglehet verni a "legerősebbet". Nyilvánvalóan vannak hősök amiket célszerűbb választani a jelenlegi meta és teamcombo miatt. Mondjuk Urgotot vagy Viktort mostanság nem sokan választják mert nem fér bele a jelenlegi metába de attól függetlenül nem biztos hogy useless championok. Másik oldalról meg vannak championok amik sok emberhez nem állnak túl közel, nem érzik/értik a hős képességeit és szimplán rossznak gondolják és nem játszanak vele de ez nézőpont kérdése.
Na most a Teemo kérdés. Teemo a LOW ELO PLAYEREK legnagyobb vita témáját képezi, holott abszolút counterelhető champion. Nem is játszatják igazén gold eleje/ platinumtól felfelé. Nem azért mert nem lenne jó champion szimplán csak azért mert nem tudnak vele játszani és useless. A gyengébb játékosok azért szeretik mert túl nagy gondolkodást nem jelent használni és a mérge "OP" de ettől függetlenül ők nem tudnak vele játszani csak az ellenfelük nem tudja őket counterelni. Az meg hogy azt mondják neked hogy noob champ BLABLABLA ne foglalkozz vele azt hozz amivel kedved van és amivel úgy hiszed hogy jól fogsz játszani. Mert nem minden lanen és championnel kell tudni játszani hanem mondjuk csak 1 lanen pár championnel de azokkal nagyon jól mert így tudsz a legjobban fejlődni. Akalival ugyan az a helyzet mint Teemo-val nem tudják counterelni és bedarál mindenkit mivel hatalmas burst dmg-je van, meg ha megfigyelted az emberkék szeretik ezeket az ugrálós, gyors, pattogós, akrobatikus hősöket főleg mióta jóformán csak ilyen hősöket ad ki a RIOT. Remélem segítettem valamelyest, PÍSZ!
"noob pick order or report"
Bár goldban kezdtem, úgyhogy nekem nem volt olyan, hogy "szép bronzos időszak", de ez a mondat nem azt jelenti, hogy szerinte Sivir noob champ, egyszerűen csak te nem tudod, milyen sorrendben kell pickelni champeket. Például a first pick általában jungle, utána jön top, vagy support, a mides és az adc marad legutoljára, hiszen az enemy direkt úgy fog választani, hogy counterelni tudjon, ha már látja, milyen carryket visztek. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!