Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én (17l) nemrég tudtam meg hogy a barátom (18f) találkozgat titokban a legjobb barátnőmmel (17l) és vissza akarok vágni, mit csináljak?
Szerintetek mi lenne a legjobb dolog, hogy visszavághassak neki?
Arra is gondoltam, hogy a barátnőm bátyjával (19f) megpróbáljak összejönni, majd kikészíteni őt azzal, hogy mindig a bátyja körül leszek.
A barátomat pedig azzal akarom, hogy a "privát" képeit megosztom a többi barátjával, én úgyse küldtem neki olyat, csak élőbe látta.
A béke NEM OPCIÓ

A harag nem szokott jó tanácsadó lenni! Nem elég "bosszú" az, ha csak szimplán faképnél hagyod?
" Béke poraira"!:)

Sehogy nem tudsz visszavágni, ahhoz olyan lelki alkatnak kell lenni.
Te meg csak egy durcás lány vagy, szóval a végén még te járnál rosszul. Engedd el a témát, tiltsd le mindkettőt és kész.

Előbb gondolkodj!
Amit tervezel, dacból tennéd... Egyrészt érthető benned a feszültség, de egyes megoldásokat csak azok választanak, akik egyáltalán nem vehetők számításba, az alja réteg.
Gondold végig, te hova sorolod magad!
Van egy mondás: egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos sznt alá.

"a barátnőm bátyjával (19f) megpróbáljak összejönni, majd kikészíteni őt" - Nagyon csodálkoznék, ha nem röhögne arcon emiatt.
"A barátomat pedig azzal akarom, hogy a "privát" képeit megosztom a többi barátjával" - Aztán majd mehetsz a bíróságra, ha feljelent.

A legnagyobb visszavágás az lenne, ha szakítanál, és egyáltalán nem foglalkoznál vele.
Ha ilyeneket teszel, azzal pont azt bizonyítod, hogy téged még nagyon érdekel. Ami csak hizlalja az önbecsülését.
Ha teljesen figyelmen kívül hagyod, az lenne neki a legnagyobb visszavágás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!