Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Én (17l) nemrég tudtam meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én (17l) nemrég tudtam meg hogy a barátom (18f) találkozgat titokban a legjobb barátnőmmel (17l) és vissza akarok vágni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi lenne a legjobb dolog, hogy visszavághassak neki?

Arra is gondoltam, hogy a barátnőm bátyjával (19f) megpróbáljak összejönni, majd kikészíteni őt azzal, hogy mindig a bátyja körül leszek.

A barátomat pedig azzal akarom, hogy a "privát" képeit megosztom a többi barátjával, én úgyse küldtem neki olyat, csak élőbe látta.

A béke NEM OPCIÓ

tegnap 00:00
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

A harag nem szokott jó tanácsadó lenni! Nem elég "bosszú" az, ha csak szimplán faképnél hagyod?

" Béke poraira"!:)

tegnap 00:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudsz visszavágni, ahhoz olyan lelki alkatnak kell lenni.

Te meg csak egy durcás lány vagy, szóval a végén még te járnál rosszul. Engedd el a témát, tiltsd le mindkettőt és kész.

tegnap 05:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Előbb gondolkodj!

Amit tervezel, dacból tennéd... Egyrészt érthető benned a feszültség, de egyes megoldásokat csak azok választanak, akik egyáltalán nem vehetők számításba, az alja réteg.

Gondold végig, te hova sorolod magad!

Van egy mondás: egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos sznt alá.

tegnap 06:15
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
mien képeid vannak a barátodról?
tegnap 06:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"a barátnőm bátyjával (19f) megpróbáljak összejönni, majd kikészíteni őt" - Nagyon csodálkoznék, ha nem röhögne arcon emiatt.

"A barátomat pedig azzal akarom, hogy a "privát" képeit megosztom a többi barátjával" - Aztán majd mehetsz a bíróságra, ha feljelent.

tegnap 07:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb visszavágás az lenne, ha szakítanál, és egyáltalán nem foglalkoznál vele.

Ha ilyeneket teszel, azzal pont azt bizonyítod, hogy téged még nagyon érdekel. Ami csak hizlalja az önbecsülését.

Ha teljesen figyelmen kívül hagyod, az lenne neki a legnagyobb visszavágás.

tegnap 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez rettentő gyerekes. Miért muszáj visszavágni?
tegnap 11:56
 8/10 anonim válasza:
0%
Képek mehetnek a napiszar-ra egy jó kis üzenettel kiegészítve, elküldöd a szerkesztőségnek, ők meg kirakják.
tegnap 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez egyszerű, mármint a barátnődet kicsinálni, tényleg összejössz a bátyjával és amikor náluk vagy fölényesen uralod a házat, és még kicsit csicskáztathatod is.:) Ügyes légy!
tegnap 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Pont annyit adj vissza neki amennyit ő tett veled azaz te is talalkozgass a bátyjával. Vagy az ő legjobb (fiu) barátjával. Ha rólad nem kuldozget másnak képeket akkor te se tedd.
tegnap 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!