Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy találkozhatnánk titokban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találkozhatnánk titokban?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel szeretnék kicsit kettesben is lenni, de a szülők nem tudhatják meg. Hogy lehetne megoldani a találkozást?
júl. 20. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem tudhatjak meg?

Mennyi idösek vagytok?

Szerintem az a legegyszerübb ha rairsz a sracra es elmondod neki hogy talalkozhatnatok, de nem szeretned hogy mas tudjon rola.

Meg fogja erteni szerintem.

júl. 20. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, hogy nem értené meg, hanem nem tudom ezt hogy lehetne kivitelezni.
júl. 20. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy erted hogy hogy?

Egy talalkozast? Ne viccelj.

júl. 20. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Találkozást úgy, hogy ne derüljön ki. Hová mehetnénk? Vagy inkább egyiküknél találkozzunk?
júl. 20. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak mondd neki hogy talalkozzatok, lehetöleg egy olyan helyen ahol nem futhattok össze senkivel.

Igen vagy valamelyikötöknel.

júl. 20. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elmentek egy moziba vagy ugy kb barhova ahol nyugi van.
júl. 20. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak szimplán ne mondjátok el, hogy kivel mentek talizni.
júl. 21. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!