Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Úgy néz ki, hogy a barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz ki, hogy a barátommal csak titokban tudnánk találkozni. Mit mondhatnék a szüleimnek, és mit csináljak?

Figyelt kérdés

Apám nem engedi egy darabig, hogy találkozzunk, még a barátnőimmel sem, úgyhogy ezt nem tudom kamuzni. Pont azért nem enged senkivel, mert tudja, hogy akkor azt hazudnám hogy velük vagyok.

Megígértem valamit, és elfelejtettem, ezért haragudott meg rám nagyon. Mert már nem az első eset volt, sajnos sok minden kimegy a fejemből, tudom, hogy ez így nem jó.

2021. júl. 31. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg: első a kötelesség. Aztán jön a szórakozás.
2021. júl. 31. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
+akinek nincs esze, legyen notesze.
2021. júl. 31. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Magad csináltad a bajt. Idővel engedékenyebb lesz apád. bírd ki, mást nem tehetsz.
2021. júl. 31. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Ne találkozz vele. Várd meg, amíg letelik a büntetés, addig pedig igyekezz nagyon jól viselkedni. Ha titokban találkozgatnál és kiderülne, csak nagyobb baj lenne belőle
2021. júl. 31. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha fontos vagy neki, kitart. Ez is egy próba.
2021. aug. 5. 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!