Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek sokat kell küzdene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek sokat kell küzdenetek azért hogy legyen barátnőtők?

Figyelt kérdés
ápr. 15. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat durvan sokat. Pedig nem nezek ki rosszul masok szerint. Csak mivel nincs barati tarsasagom igy meg vagyok löve.
ápr. 15. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem soha nem is kellett..sőt nagyon sokszor nem is kell kezdeményeznem..viszont elképesztő szerencsétlen vagyok párkapcsolati téren amúgy, néha jobb lenne simán csak nemet mondanom és nem mindenkivel össze jönni
ápr. 15. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló, elég öngólos amit írtál :DDD Most akkor szerencsétlen vagy párkapcsolati téren vagy nem? Nem illik ilyen mondani, ha sose kellett küzdened párkapcsolatért. Rohadt szerencsés vagy hidd el :)
ápr. 15. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt egyszerű, ért csalódás is, de szerencsére én mindig izgalmas eseménynek fogtam fel, amikor elkezdtem beszélgetni egy lánnyal. Valószínűleg sokkal rosszabbul ment volna minden, ha rágörcsöltem volna.
ápr. 15. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Sokat de úgyse jön össze, tiktok nagyon eltorzította a standardokat.
ápr. 16. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Egyáltalán nem, 14 éves korom óta van barátnőm, azóta együtt vagyunk. Viszont hallom, hogy sok lánynak bejövök.
ápr. 17. 07:26
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

6

Jól van Fboy

ápr. 17. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy a fiúknak sokat kell küzdeni, hogy legyen barátnőjük,

De a lányoknak is, hogy legyen barátjuk?:,)

ápr. 20. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!