Meddig küzdenétek a házasság megmentéséért, ha már van egy gyerek?
Ahogy a 3-as, addig nem, amíg nincs más
Viszont előtte:
Megkeresném az okokat
Elmennék pártepiára is
Miért nem küzdenétek? Mert könnyebb eldobni valami pár hónapig izgalmasra? Ő ugyanaz az ember, akibe annyira szerelmesek voltatok, hogy hozzámentetek és gyermeket vállaltatok, hahó!
Természetesen a végsőkig küzdenék, ahogy a férjem is, bár mi inkább az elhidegülést megelőzve teszünk a házasságunkért.
Sem én, sem ő nem ugyanaz az ember.
Türelmetlen vagyok, kapkodok, hamar felidesítem magam mindenen, csattanok.
A végsőkig, rajongok a férjemért, egyelőre nem is tudom elképzelni, hogy ez ne így legyen, 10 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, az elhidegülés ellen már most vannak 20 évre előremenően terveink, valamivel mindig feldobjuk egymást, sokat beszélgetünk, ötletelünk, nem csak élünk egymás mellett.
Nemrég együtt néztük az új HBO sorozatot, a Jelenetek egy házasságbólt és teljesen meg voltunk rökönyödve pl azon, hogy a nő nem szól semmilyen aggályáról hónapokig vagy évekig hanem egyszercsak nulla küzdelem után se szó se beszéd lelép a szeretőjével és otthagyja a mit sem sejtő férjét a gyerekkel mert ő levegőt akar (itt tartunk most, nem láttuk tovább egyelőre mert kiégetett ez a mentalitás). Számomra ez elképzelhetetlen, biztos, hogy nekünk is lesznek még gondjaink, fogjuk egymást unni is de csak akkor lépnék le ha már mindent is megpróbáltunk volna és nem lehet helyrehozni a kapcsolatot, az elhidegülés és unatkozás pedig nálam nem a helyrehozhatatlan kategória, minimális nyitottsággal könnyen kezelhető a legtöbb esetben. Úgy pedig, hogy gyerekeink is vannak és látom, hogy mennyire rajonganak az apjukért bármit bevállalnék, hogy egészben maradjon a család, de ehhez nagyon komoly elhatározás, önkritika és áldozatkészség szükségeltetik, ezek közül pedig manapság sajnos egyik sem divat azt látom, egyszerűbb elválni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!