Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele titokban vagy inkább felejtsem el?
Mondhatnád anyukádnak hogy az egyik barátnődhöz mész, őt pedig (mármint a barátnődet) megkéred hogy falazzon neked. Szerintem ez a legegyszerűbb.
Sok sikert :D
Nem biztos hogy lebuknának.
És olvasd el mégegyszer a szöveget. Az anyja NEM akarja elengedni, de úgy gondolom, 16 évesen már tud felelős döntést hozni, és ha elakar menni, akkor menjen, de azt valahogy meg kell oldani. (1-es voltam)
Én amikor hazudtam, hogy hova megyek, akkor saját magamat buktattam le. 😂 mentem haza ugye vonattal, és felhivtak, hogy hol tartok, mondom Vasvár. Aha csak én azt mondtam hogy Egerszegre megyek, és a kettő ellentétes irány.:')
Csak azért írtam le, h hátha valaki nevet egy jót rajta.
Szerintem is azt tedd amit az egyes ír. Mondjuk azért nyilvános helyen legyetek, akármi megtörténhet, tudom kicsi esély van rá, de jobb félni mint megijedni.
Illetve te ismered anyukádat, hogy mennyire engedné meg, ha mondjuk tovább fűznéd..
Sok sikert.🌺
Az anyukád megtiltotta, vagy csak nem szeretné? Nem ugyanaz. Mert ha csak nem szeretné, akkor ész érvekkel meg tudod győzni, hogy elengedjen. Mesélnél a srácról, tudná hova mentek, és mikor, semmi probléma nincs belőle.
Ha megtiltotta az más. Találj ki valami kamu programot, ami nem sülhet vissza.
Vigyázz akkor, ha a barátnőd nem lesz melletted és anyukád felhív és megkér, hogy add telefonhoz a barátnődet...
Hazudni nem hazudnék. Inkább őszintén megbeszélve megígérném anyukámnak, hogy bízzon bennem, vigyázok magamra...
Sosem értettem a tiltást. Ennek ez az eredménye. Hogy hazudik a gyermek.
Az én lányomnak volt egy nagyon rossz kapcsolata. Nem tiltottam, mert tudtam, hogy annál nagyobb lesz az akarata. Hagytam, és jól tettem. Magától rájött, hogy nem jó ez neki. Persze nagyon sokat beszélgettem vele, hagytam hogy kibeszélje a bánatait, de nem szóltam a fiú ellen. Aztán szakított.
Sokszor azzal segítünk ha nem segítünk.
És most egy nagyon rendes fiúval van, és nagyon boldog.
Amúgy miért nem szeretné hogy találkozz vele? Biztos megindokolta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!