Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tini lanyok ti randiznatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lanyok ti randiznatok idösebb sraccal? (30 ev körülivel) Ha igen, komolyan gondolnatok vele?

Figyelt kérdés
Irjatok le legyszi a korotokaat is.
dec. 12. 19:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
49%
Nem. A korosztályomban teljesen jó nekem. 18L
dec. 13. 16:44
 32/39 anonim ***** válasza:
29%

Nem érdekelnek a magukat "nagyon érettnek" és "nagyon tapasztaltnak" mondó emberek.

16L

dec. 13. 16:58
 33/39 anonim ***** válasza:
60%

A gyerektestű, gyerekarcú, virgonc tinilányok aligha lehetnek kapósak az idősebb pasiknál. Ezt csak úgy megjegyzem, mielőtt egyesek elbíznák magukat.

Egy olyan tinicsaj viszont, aki 175 cm magas, nőies alakú, és arcra kinéz vagy 23-nak na az már kapós. A tinik többsége viszont nem ilyen, hanem gyerektestű, szal aligha "fenyegeti" őket az a veszély, hogy bepróbálkozik egy 25-30 éves pasi.

dec. 13. 17:14
 34/39 anonim ***** válasza:
37%
34: Nekem szimpi a lányos lány is akit leírtál. Meg a másik is, aki érettebb. De igazad van. Valójában egyiknél sem próbálkoznék, mert valószínűleg kétszer olyan idős vagyok mint ő. Szóval megtartom a szimpátiát magamban.
dec. 13. 17:17
 35/39 anonim ***** válasza:
17%

Az érettebb tinilányoknál azért próbálkoznak be, mert nem tudják, hogy annyi idős. Azt hiszik, vagy 20-22 éves.

dec. 13. 17:22
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Lehet. De ha nagyon teszi magát, számomra az ijesztő. Régebben volt olyan tapasztalatom, hogy nagyon csúnyán rosszakaróan utasított vissza a barátnői előtt, gondolom ilyen kivagyiságból… szóval összetörte az önbizalmamat. Talán ezért is szimpatikusabbak a kis/még éretlen lányok.
dec. 13. 17:27
 37/39 anonim ***** válasza:
24%
Pl egy ilyen fesztiválszerkós, nagyon magamutogatós, belevalóbak tűnő csaj már nagyon sok nekem
dec. 13. 17:29
 38/39 anonim ***** válasza:
62%

21es..30felett már minden bajunk van? :)

Magad nevében beszélj..

41vagyok..1eve járt le a jogsim mennem kellett a helyi orvoshoz..nem hitte el H 40evesen sosem volt háziorvosom..

42leszek..

Legnagyobb betegsegeim eddig làz...meg egyszer bokám meghúzódott...2nap alatt helyrejött...

dec. 22. 19:16
 39/39 anonim ***** válasza:
42 évesen 23 éves a barátnőm . Most jön ,hogy kamu vagyok és társai tudom.
tegnapelőtt 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!