Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek gáz ha az első randin a fiúnak véletlenűl felálna a cerka? Ha észrevennétek mit gondolnátok magatokban?
Nekem mindegyik randin felállt az eddigi barátnőimnél, de nem zavarta őket :D Szerintem természetes.
Volt egyébként erről korábban is kérdés, emlékeim szerint ott is a többség - női válaszadók is - ugyanígy gondolta. A többi meg kit érdekel, nem azokkal kell összejönni, akik prűdek :) A normálisak úgyis értik, hogy ez csak annyit jelent, tetszik neked, nem pedig azt, hogy mocskos a fantáziád.
Nem gáz, nekem bejönne
Én már lányként válaszolok:D
Azért áll fel, hogy használjátok.
Ne légy már buta, minden nő imádja a férfiak kukiját. Főleg az izgatja őket, mikor feláll nekünk.
Egy rutinosabb férfi még rá is játszik egy hasonló szituációra.
6.: Hát legalább tudod, hogy csak haverok és nem barátok. :D
Kérdező: Random anatómia... :D Ez így működik ha ezen komolyan kiakad a másik akkor megúsztál egy igen alacsony IQ/EQ combot úgyhogy örülj. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!