Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tini lanyok ti randiznatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lanyok ti randiznatok idösebb sraccal? (30 ev körülivel) Ha igen, komolyan gondolnatok vele?

Figyelt kérdés
Irjatok le legyszi a korotokaat is.
dec. 12. 19:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
68%
Huszonhárom évesen se járnék tinivel. Az még gyerek! Testileg hiába tűnnek teljesen kifejlettnek sokan, érzelmileg még nagyon mások; nem ismerik úgy a határaikat, a személyiségük még kialakulóban van, más témák foglalkoztatják őket, nincs elég tapasztalatuk hozzá, hogy egy idősebb emberrel szemben érvényesítsék magukat. Utálom az ilyen könnyű, befolyásolható prédára vadászó kéjenceket, aki szerint, ha valakinek már van cicije, akkor "forgalmazható". Az ilyennél gond van a toronyban. Tinilányból is max. az vevő rájuk, aki mély anyagi kilátástalanságban él, és azt hiszi, így kikaparják belőle, vagy akinek apa-problémái vannak. Mindkét esetben gusztustalan visszaélni ezzel a kiszolgáltatott helyzettel. Merthogy pont erre hajtanak az ilyenek, hogy szegény gyereknek nincsenek reális elvárásai, és majd csak ad, ad és tűr, ameddig bele nem gebed. Elszégyellheti magát a fajtád!
dec. 13. 00:31
 12/39 anonim ***** válasza:
69%
Minden ilyen, akit ismerek, úgy bánik szerencsétlen csajjal, mint egy darab sz.rral. Csak arra jó neki, hogy megd.gja meg, hogy házi tündért játsszon neki. Ezért a mentalitásért nem találják a hangot a saját korosztályukkal. Szegény kamasz lányok meg elhiszik, hogy ez a normális...
dec. 13. 00:33
 13/39 anonim ***** válasza:
35%
30 kicsit sok, de most a pasim 25 eves. Talan egyszer beleferne ha fiatalos
dec. 13. 08:55
 14/39 anonim ***** válasza:
12%

Legutóbb 18 éves barátnőm volt, 30-as pasiként, szóval én igen, én vonzó vagyok ennek a korosztálynak a számára is.

A véremben van a csajozás, tudomy hogyan kell elcsábítani a nőket.

18 év alatti lányokkal, és 60 év feletti nőkkel azonban nem kezdek.

A 2 korosztály között jöhet bárki.

dec. 13. 10:20
 15/39 anonim ***** válasza:
54%
#14 XDDDD Mekkora kamu:D
dec. 13. 10:28
 16/39 anonim ***** válasza:
17%

Azért gondolod azt, hogy kamu, mert azt hiszed, hogy minden 30 éves férfi a sztereotpikus, magyar, segédmunkás pasinak felel meg:

- erősen kopaszodó fej

- pocakos testalkat

- 90-es évekbeli öltözködés

- boomer gondolkodás, stb.

Az eszedbe sem jut, hogy egy idősebb férfi lehet kifejezetten fiatalos, és így már nem mutat hülyén egy fiatal nő mellett.

Amúgy csak megsúgom, hogy az exem is jár erre az oldalra, bár nem hinném, hogy már annyira sűrűn látogatja. Szal az sem kizárt, hogy ismered. 😅

Jelenleg egy másik emberrel van komoly párkapcsolatban (aki kb. velem egykorú) mert mi már nem vagyunk együtt.

dec. 13. 10:43
 17/39 anonim ***** válasza:
64%
#16 Azért egyértelműen kamu, mert látszik az írásodon az a egósimogató túlzás, amit jó érzés magadnak bebeszélni...csak ez a valóság.
dec. 13. 10:52
 18/39 anonim ***** válasza:
7%

Persze, hogy van benne egosimogató túlzás, amikor ezen az oldalon arról dübörögnek, hogy egy idősebb férfi nem lehet vonzó egy fiatal nő (minimum 18 éves) számára. Számomra poénos, hogy ilyen korlátolt egyeseknek a gondolkodása, hogy tényleg elhiszik azt amit gondolnak, holott éppen ÉN vagyok a bizonyíték az ellenkezőjére. Nem lehet erre irónia nélkül válaszolni.

De gyere át nyugodtan a természettudomány vagy a vallás rovatva, és olvass el pár kommentet, amikor evolúciótagadókkal vitázok. Ott is ilyen stílusban nyomom, mert döbbenetesnek tartom egyesek korlátolt gondolkodását, holott ÉN vagyok a bizonyíték, mert nálam orvosilag is kimutatható egy evolúciós elváltozás.

Te beszélsz arról a valóságról, amikor éppen te nem látod azt. Minden, amit cáfolok (csajozás, tudományos vita) a saját személyiségemmel tudok érvelni.

De felőlem maradhatsz abban a saját hitedben. Talán jobb is így.

dec. 13. 11:03
 19/39 anonim ***** válasza:
64%

#18 "éppen ÉN vagyok a bizonyíték az ellenkezőjére" - XDDDD Akkor elég rosszul állsz bizonyítás téren. Mondani én is tudok bármit, az nem bizonyíték.

"Persze, hogy van benne egosimogató túlzás" - Innentől nincs több kérdésem, te mondtad ki a lényeget.

dec. 13. 11:11
 20/39 anonim ***** válasza:
25%

Ha neked hihetetlen az, hogy egy 18 éves lány vonzónak tarthat egy 30 éves férfit, hogy nem elég egy komment leírása, akkor te akkor hinnél, ha a csaj szájából hallanád.

Korlátolt gondolkodású ember vagy, aki semmit sem tud a csajozásról, látszik, hogy egyáltalán nem volt még baràtnőd, és ebből a rovatból szedted össze az ismereteidet.

Pár év múlva majd mehetsz a felnőtt párkapcsolatok rovatba, az ottani hiedelmeket átvenni.

"Innentől nincs több kérdésem, te mondtad ki a lényeget."

Eddig sem volt semmilyen kérdésed, ráadásul még az előző kommentem sem sikerült (nem akartad?) megfelelően értelmezni, hogy mit miért írtam, hanem önkényesen rakod össze a "lényeget", azt, amit Te hinni akarsz.

De annyit elárulok neked barátom, hogy ahogyan egy neoprotestánst nem fogok soha meggyőzni biológiai témákban, úgy egy hozzád hasonló srácot sem fogok soha meggyőzni a csajozás témakörben.

Ha van valami, amiben egyetértünk, akkor ez az.

dec. 13. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!