Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lanyok ti randiznatok idösebb sraccal? (30 ev körülivel) Ha igen, komolyan gondolnatok vele?
Igen randiznek, ha tenyleg normalis es nem csak arra kellenek neki persze.
A korombeli sracok annyira gyerekesek meg.
16L
#22 Akiknek nem szexre kellesz, azok lúzerek, akiknek semmi nem jön össze a saját korosztályával.
Egyébként szerintem te is egy 30-as predátor lehetsz, mert nem hiszem el, hogy egy 16 éves tinilány úgy vélekedik, hogy 16 és 30 közt nincs átmenet és egy férfi kizárólag 30 felett lehet érett. Kamu vagy...
"Akiknek nem szexre kellesz, azok lúzerek, akiknek semmi nem jön össze a saját korosztályával."
Tipikus példa, amikor valaki egyáltalán nem lát bele ezekbe a kapcsolatokba, és okoskodik.
Hasonló a hasonlót vonzza. A téveszméddel szemben egy 30 éves lúzer találhat magának gond nélkül a korosztályában egy hozzá hasonló, 30 éves lúzer nőt. Ha azért megy a tinikre, mert azt hiszi, hogy ott sikerrel fog járni, akkor téved: ha össze is jön eggyel, akkor az egy hozzá hasonló szerencsétlen, csúnya, buta tinilány lesz.
Teljesen felesleges tehát a sikertelenség miatt tinikre váltani, mert ott sem lesz sikeresebb.
Ugyanígy fordítva is igaz: ha van egy jó családból származú, kellemes külsejű tinilány, akinek bejönnek az idősebb pasik, akkor a hasonló hasolót vonzza alapon egy gazdag, jóképű pasit fog bevonzzani. Ha meg egy szerencsétlen lúzer, akkor az van, amit az előző bekezdésben írtam.
A #24-es szerint nincs.
Szerinte minden idősebb pasi, akinek fiatalabb csaja van egy lúzer.
Még Leonardo DiCaprio is egy lúzer, akiről azt gyanítják, hogy egy 19 éves lánnyal volt viszonya.
Szegény Leo, ő biztos egy szerencsétlen nyomorék, azért hajthatott rá a 19 éves csajszira.
Igaz, #24-es? :)
Az tény és való, hogy 30 felett nehéz a csajozás, ugyanis van egy olyan feltételezésem, hogy a korabeli nők nagy arányban a pénzre mennek, mivel családot akarnak alapítani, és csóró pasinak nem szívesen szülnek.
Mondjuk, ha valaki nagyon jól tud csajozni, akkor még pénz nélkül is érvényesülhet, de az esetek egy jelentős részében a (szerintem) a 30-as nőkhöz pénz kell.
Mondjuk nekem nem volt még 30-as csajom. Az előző exem, mint említettem, 18 éves volt, azelőtt meg egy 22 éves lánnyal voltam együtt.
Amúgy beszélgettem nemrég egy régi osztálytársammal, neki sem volt 30-as nője, fiatal nőkkel volt együtt.
De most öszintén, nem ez az, amit számos, 30 éves pasi keres?
A nők 18-25 éves korukban a legszebbek, legtermékenyebbek, miért vagyok én köteles egy 30-as nőt teherbe ejtenem, aki már elindult a veszélyeztetett terhesség felé vezető úton?
Csak azért mert a társadalom manapság ezt vàrja el, és érzékenyít? Body Positivity meg minden.
Had döntsek már ÉN arról, hogy hány éves FELNŐTT KORÚ nőtől akarok valamit.
A 18 év alattiakkal való kapcsolatot viszont elítélem.
Ha nekem lesz egy 16-17 éves lányom, nem fogom engedni, hogy jóval idősebb pasival legyen együtt. 😅
Igaz, a vele egykorú tiniköcsögöket is zavarni fogon.
18 éves kora után viszont azzal van együtt, akivel neki jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!