Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki? Van egyáltalán esélyem? Lent kifejtem
Szóval van egy fiú a sulimban, hívjuk V-nek. Van pár órám V-vel. Mikor először megláttam, a barátja mellett (lány, hívjuk úgy, hogy O) ült órán. Eléggé ragaszkodónak tűnt, azt hittem, járnak, de barátjának nevezte többszörösen, szóval ez téves volt. Kicsit kínos ez a V, kis félős a mosolya és nem nagyon tart szemkontaktust. Udvarias, de olyan parázós módon. De kedvesnek tűnik.
Azóta O-val dumáltunk, és mondhatni barátok lettünk. Kicsit nyomulós lány, de nem ez a lényeg. Mikor először beszéltem a csajjal, rögtön kihívott hogy menjek ping-pongozni vele meg V-vel és megtanítanak. Mentem is, a csaj mondta V-nek, hogy most mi fogunk játszani és ezt is tettük. V eközben kínosan viselkedett, nem hibáztatom, én is, de udvarias volt velem. Utána mondtam hogy nekem elég volt a ping-pongból, jöjjenek ők én meg majd futok a labda után. Kicsit még mindig kínos volt, de már V is jobban nevetett, meg viccelődtünk kicsit.
Nos. Ezek után sokszor van, hogy O leppantintja V-t, hogy inkább velem tudjon lenni. V ilyenkor tisztelettudóan arrébbáll, de ő csak ezzel meg egy másik csajjal lóg (hasonló kaliberű, erőteljes lány). Kicsit aggódom, hogy féltékeny mert folyamatosan én vagyok a barátjával. Sajnálom őt emiatt.
Na de..... Egyszer, O-val volt órám. A szünetben is még lógtunk, dumáltunk stb. Nekem ki kellett szaladnom a mosdóba, szóval így tettem. Mikor a kezemet mostam, láttam, hogy valaki van mögöttem. És nocsak, V volt az. Mosolygott, és azt mondta, "Szia". Visszamosolyogtam rá és köszöntem én is.
(Mikor ez történt, akkor olyan különlegesnek tűnt. Nem csak azért köszönt, hogy udvarias legyen, beszélgetést próbált kezdeményezni. Hallatszott a hangján, hogy folytatni akarja, de nem tette. És azt is éreztem, hogy nézett mikor kimentem.)
Ezután újra órám volt O-val. Ültem a székemen, mikor meglátom V-t az ablakban sétálni. Óra után megint mentem a mosdóba, és megint ott a V! Köszönt, és én is köszöntem. Megmondtam neki, hogy láttam az ablakból, mire nevetett. Olyan félősen, de szerintem ő szimplán ilyen. Viszont nem annyira mindennapi hogy nevet. Plusz, ahelyett hogy lerázott volna, elmondta hogy miért volt kinn. Beszéltünk egy kis rövidet, de tökre nyitott felém, nem bánta hogy dumálunk.
És órán van, hogy felépislantok, mondjuk ránézni az órára vagy valami, és ő olyankor igy zavarba esik, mintha azt hinné, őt nézem.
Meg amikor beszélek, olyan figyelemteljes az arca és bólogat.
Szerintetek van esélyem? Legalább baráti szinten? Azt sem tudom, tetszenek-e neki a srácok. Ha nem, azzal is tudok élni, mert havernak sem bánnám, de ha igen....
Nem tudom. Kérlek írjátok le, mit gondoltok.
Vagy vald be vagy próbálj meg kicsit kérdezgetni.
Nekem ez jött be igaz heteró a srác de ettől függetlenül nagyon jó barátok vagyunk
Sok a fondorlat, a taktikázás, a játszmázás!
Asszertíven kommunikálj, sokkal előbb kiderül, mik az esélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!