Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki?
Hogyha egy fiúval beszélgetek és nagyon közel állunk egymáshoz,több másodpercig a szemembe néz szó nélkül,hozzáér a számhoz az azt jelenti hogy tetszem neki?
Nemtudom hogy más lányokkal/lánnyal is így viselkedik-e vagy csak velem.Csak nekem mondja/írja hogy szép vagyok és ehhez hasonlók.
(Már két éve ismerem,volt hogy tetszettünk egymásnak,volt hogy nem de mindig is jóban voltunk bár nem találkoztunk olyan sűrűn.Ez is elég problémás,mert ő (elvileg)nagyon szeretne velem találkozni,mert mindig mondja meg írja de én nem nagyon szoktam/mehetek el otthonról csak úgy de ez már mellékes)
Szerintetek tetszem neki?Vagy lehet,hogy csak jóban vagyunk és sokat képzelek bele?
Nekem azthiszem tetszik a fiú,de lehet hogy csak belebeszélem magamba,vagy “megmaradt a vonzalom”régebbről?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!