Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszhetek úgy egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek úgy egy lánynak hogy nem ad jeleket? Már megőrülök 18/F

Figyelt kérdés

Szerintetek ezek alapjan tetszetek ennek a lanynak? Mert en nem tudom most ezt realisan szemlelni , szeretnem azt hinni hogy igen de nem is merem igazabol elhinni hogy megis szoval fogalmam sincs mit gondoljak.

Szoval van ez a lany, hetek ota sokszor latom a varosban. Eloszor is nagyon szep, o a legszebb lany akit sanyaru eletembe lattam. Nagyon szep hangja is van a multkor mellettem beszelgetett a baratnoivel. Mindig baratnokkel van meg sosem lattam egyedul setallgatni de volt mar hogy 2 srac kiserte. Multkor mutattam az egyik ismerosomnek hogy ki tetszik es mondta hogy felejtsem el ugysem kellenek neki. En kulsoleg nem nezek ki szerintem olyan rosszul, helyesnek tartanak meg azert megneznek a lanyok.

Szoval a lenyeg: Nem igazan mutatja barmi jelet is hogy tetszenek neki, nem tudtam vele eddig flortolni sem. Amikor elhaladunk egymas mellett akkor a szemembe/arcomra nez tobbszor volt olyan hogy egyszercsak befordultam egy sarkon vagy nem figyeltem es hirtelen szembe jott es "ossze neztunk". De nem nezett utanam vagy ilyesmi -jo mondjuk ezt azert nem varom el :) - csak lattam hogy valamit mond a baratnojenek bar amugy is beszelgettek. De volt olyan hogy setalltam egyik ismerosommel akit mar emlitettem es mondta - de hal isten nem hangosan- hogy nezd ott a szerelmed, es akkor lattam hogy tenyleg ott van de hirtelen nem neztem ra mert nem akarom folyton bamulni de aztan nem birtam megallni es o mar eleve nezett engem mert amikor osszeneztunk azonnal elkapta a tekintetet (lesutotte). A multkor viszont egy villamossal mentunk es o pont hatrafele ult en meg ott alltam szoval lattuk egymast, de nem neztunk ossze egyszer sem pedig vagy negyed oraig utaztunk egyutt. Viszont en nem nagyon neztem ra mert mint irtam nem akarom folyton bamulni gondolom sokan ezt teszik vele, viszont neha lattam periferiasan is vagyis inkabb ereztem hogy mintha nezne. Meg kozben felvette a napszemuveget szoval ki tudja. Csak parszor neztem ra. De van egy olyan erzesem de nem biztos hogy o sosem bameszkodna meg ha tetszik neki valaki akkor sem (mondjuk en is pont ilyen vagyok) mert hat nagyon szep lany ertitek. Nem szorul ra. En viszont nem lendulok akcioba amig nem vagyok biztos benne hogy lehet eselyem nala, nem akarok az n+1 pasi lenni aki zaklatja, ha nem tetszek neki akkor meg ugyis inkabb hagyjuk egymast. Szerintetek? Vagy ennyibol meg nem lehet megmondani? :/

2017. márc. 31. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Úgy írsz, mint valami szerelmes tízéves kislány... Csak azoknak - remélhetőleg - kicsit jobb a helyesírásuk.

Szerintem először szedd össze magad - no meg a "sanyarú" életedet -, próbálj meg kicsit felnőni, és utána térj vissza a témára.

2017. márc. 31. 12:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a NAGYON hasznos valaszt. Telefonrol irtam gondoltam ez azert latszik es csak nem kotnek bele dehat rosszul gondoltam ezekszerint...
2017. márc. 31. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

A telefon mondta, hogy írj kb. mindent külön, amit egyben kellene, és fordítva? A telefon írta le a sétálni szót vagy háromszor két l-lel? Ugye nem!

A legszánalmasabb, amikor még csak azt sem tudod, miről beszélek, és azt hiszed, az ékezetek hiányáról beszélek.

Amúgy szerintem hasznos volt a válasz, hiszen kiderül belőle, hogy valószínűleg esélyed sincs.

2017. márc. 31. 12:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Boldog ember lehetsz
2017. márc. 31. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj neki az utcán "véletlen" majd engesztelésül hívd meg egy kávéra. Ha nem megy akkor nincs esélyed :D
2017. márc. 31. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Te meg egy hulye. Ne probalj jalad intellektualisabb emberekkel vitaba keveresni, mert nem csak vesziteni fogsz, de meg is alazod magad a szuklatasoddal, az onfejusegeddel es a keves terfogatu agyaddal. A szerelmi eleted pedig az enyemnel is szanalmasabb.
2017. márc. 31. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Tehat a helyesirasba valo belekotes a magas szintu intelligencia jele? Szerintem meg az ertelmetlen maganyos elegedetlen elete egy olyan embertol aki abban leli oromet hogy masok helyesirasaval foglalkozik egy anonim oldalon es igy probal elvezkedni vagy folenyeskedni mert a valo eletben egyebkent egy nagy nulla es valoszinuleg annyira jelentektelen tipusu szerzet akinek nekimesz az utcan mert eszre sem veszed. Hat legyen ez a legnagyobb orome akkor. En nem fosztom meg tole :) Es ha mar a helyeirasba belekotonek adsz igazat legalabb te ellenorizd elotte, hogy normalisan irtal-e te nyomorek :D
2017. márc. 31. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

Nem ez a legjobb hely veszekedni. Akkor itt vagyok valaki aki segíteni is akar..

Elég béna dolgokat soroltál, őszintén, de ez igazából nem baj, bár nem hiszem, hogy sok esélyed lenne. Ettől függetlenül, nincs esélytelen dolog. Írj rá, mondd el őszintén hogy megismernéd, kezdj el beszélgetni, ne túl nyomulósan, szép lassan pár hét alatt mindennapossá lehet tenni a beszélgetéseket. Ha nincs ötleted, a suliról kérdezd, arról mindenki ódákat tud zengeni.

2017. márc. 31. 22:03
 9/9 anonim válasza:
Végül mi lett a vége?
2022. jún. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!