Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeretne velem lenni vagy elteltek már a mézeshónapok és nem meri elmondani?
Kb 5-6 hónapja ismerkedek egy külföldi sráccal online. Barátságnak indult, de 2 hónap után bevallotta félénken, hogy kedvel amit viszonoztam. Nem kezdtünk el egyből járni hanem tovább ismerkedtünk, sokszor töltöttünk időt együtt és nagyon aranyos volt.
Már szerveztük is az első találkozást következő év áprilisára viszont nagyon elkezdtem aggódni mostanában. Már nagyon bennem van, hogy szeretném ha már rendesen kapcsolatban lennék de mikor felhoztam 2 alkalommal is ezt akkor azt mondta még nem érzi készen magát, de szeretne velem egy közös jövőt és nagyon szeret. Ezt megértettem mert neki is volt rossz tapasztalata a múltban és már több ideje nem volt párja se valamint én is jobban szeretem ha egy kapcsolat elött azért jól megismerjük egymást főképp online. De még így félek és bennem van a vágy hogy együtt legyünk.
2 hete nagyon lebetegedett és ez csak jobban felerősítette a túlgondolkozásomat. Nem töltöttünk annyi időt, nem voltak cuki üzenetek se ami persze érthető, de csak rosszul érzem magam. Lehet már én vagyok a probléma és nem kéne ennyire függenem, lehet már túl sok voltam vagy leterheltem.
Nagyon bizonytalan vagyok és nem szeretném elveszteni. De már tényleg betegesen túlgondolok mindent és már kezdem valósnak érezni az aggodalmaimat, hogy mi van ha nem is akar velem lenni vagy már nem kedvel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!