Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tényleg szeretne velem lenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeretne velem lenni vagy elteltek már a mézeshónapok és nem meri elmondani?

Figyelt kérdés

Kb 5-6 hónapja ismerkedek egy külföldi sráccal online. Barátságnak indult, de 2 hónap után bevallotta félénken, hogy kedvel amit viszonoztam. Nem kezdtünk el egyből járni hanem tovább ismerkedtünk, sokszor töltöttünk időt együtt és nagyon aranyos volt.

Már szerveztük is az első találkozást következő év áprilisára viszont nagyon elkezdtem aggódni mostanában. Már nagyon bennem van, hogy szeretném ha már rendesen kapcsolatban lennék de mikor felhoztam 2 alkalommal is ezt akkor azt mondta még nem érzi készen magát, de szeretne velem egy közös jövőt és nagyon szeret. Ezt megértettem mert neki is volt rossz tapasztalata a múltban és már több ideje nem volt párja se valamint én is jobban szeretem ha egy kapcsolat elött azért jól megismerjük egymást főképp online. De még így félek és bennem van a vágy hogy együtt legyünk.

2 hete nagyon lebetegedett és ez csak jobban felerősítette a túlgondolkozásomat. Nem töltöttünk annyi időt, nem voltak cuki üzenetek se ami persze érthető, de csak rosszul érzem magam. Lehet már én vagyok a probléma és nem kéne ennyire függenem, lehet már túl sok voltam vagy leterheltem.

Nagyon bizonytalan vagyok és nem szeretném elveszteni. De már tényleg betegesen túlgondolok mindent és már kezdem valósnak érezni az aggodalmaimat, hogy mi van ha nem is akar velem lenni vagy már nem kedvel.

okt. 24. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%

Erről van egy szép virágének a 17. századból.

:-D

Némának anyja sem érti szavát

Ha nékem szóltál vólna, Most szeretőd szép vólna;

De nekem nem szóltál, Velem csak tréfáltál:

Elmúlt idődet sirassad már.

Késő immár bánkódnod, Tőlem el kell maradnod;

Im látod útamat, Indúló lábomat:

Talán többé vissza sem jövök.

Maradj el hát reményem! Tündöklő gyémánt fényem!

Másszor eszed legyen, Szived bátrabb légyen:

Szivért szólni másnak nem szégyen.

okt. 24. 15:13
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Hát bocs, de szerintem tényleg túlgondolod. Nincs köztetek semmi. Mit tudsz róla? Amit ő mond. Tudod ennek bármilyen részét is ellenőrizni? Szerintem nem. Járj nyitott szemmel és vigyázz magadra, ilyen butaságokba meg ne menj bele.
okt. 24. 15:27
 3/11 anonim válasza:
100%

Tényleg érződik, hogy szörnyen túlgondolsz dolgokat. Remélem tudsz javítani ezen majd a közel jövőben. Írtad hogy elég beteg szóval lehet, hogy csak egyszerűen tényleg nem érzi jól magát. Hagyj időt ennek és ha jobbra fordulnak a dolgok akkor jó, ha nem akkor kommunikálj vele egyenesen és mond el az érzéseidet és aggodalmaidat. A távkapcsolatok nehezek, de ha már tervezésbe van, hogy meglátogatod akkor remélhetőleg jól alakulnak a dolgok (Mindketten tudtok egy pozitív dologra várni).

Sok sikert tudok csak kívánni hozzá és ne hagyd, hogy a határaidat feszegesse. Ha tényleg elfoszlottak az érzései akkor nem tudsz mit tenni, adj időt magadnak, hogy tovább lépj és majd találsz egy másik rendes fiút. :)

okt. 24. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
"Nem kezdtünk el egyből járni" - Hát elég nehéz is lenne 2 külön országból! Jövő áprilisi találkozó? Ugyan már! Hol lakik, Új-Zélandon! Közös jövőt, mikor még csak nem is láttátok egymást? Nem hiszem el, hogy van felnőtt ember, akire élettapasztalat nélküli! Keressél szépen egy hazai fiút tőled max 20 km-re, ne egy külföldi szélhámost. Ennek semmi értelme.
okt. 24. 16:48
 5/11 A kérdező kommentje:

3. Nagyon szépen köszönöm! Próbálok tenni azért, hogy ne gondoljak túl dolgokat, mert ezzel tényleg csak ártok inkább magamnak. Köszönöm a támogató szavakat és a megerősítést! Ha nem is jön össze

4. Ez a tini párkapcsolatok kategóriában van, nem vagyok huszonéves felnőtt. Másrész vannak távkapcsolatok? Nem mindenkinek működik, de azért ez nem egy idegen fogalom főképp a mai világban. A közös jövőt pedig arra értette, hogy szeretne majd tényleg együtt lenni velem. Köszönöm az építő kritikát és véleményt.

okt. 24. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

Nem, nincsenek távkapcsolatok. Az nem párkapcsolat, maximum ideiglenes levelezés. Tiniként meg aztán végképp ne álmodozz egy ismeretlen külföldiről, mert még veszélyes is! A szüleid tudják? Hogy képzelheted, hogy veled akar együtt lenni, mikor nem is ismer? Szállj már le a földre!

Hány éves?

okt. 24. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
túlgondolod csak, és ha valóban szeret, akkor nem lesz hátrány a távolság, ha mondjuk emiatt gondolnád túl, ismerek olyat, akik egy Amerika-Magyarország távolság mellett is fenn tudják tartani a kapcsolatot, ez emberfüggő.
okt. 24. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Ugyan már, 7-es, milyen kapcsolat az, amikor egymáshoz se tudnak érni? Se érintés nincs, se szex, se programok, se élmények, még látni se látták egymást hátulról meg egész alakosan, annyi a kapcsolat, hogy ülnek egy képernyő előtt, és jártatják a szájukat! Az nem párkapcsolat, nagyon maximum barátság, de még az se.
okt. 24. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azon az áprilisi talin megpróbál majd lefektetni, aztán többet nem hallasz róla. Más forgatókönyvet nem tudok elképzelni, annyira esélytelen a helyzet.
okt. 24. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz itt semmilyen tali, nem fog mellette kitartani látatlanban fél évig semmilyen pali.
okt. 24. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!