Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatnám meg?
Sziasztok!
A suliban van egy srác aki egy évvel fiatalabb nálam így ugye nem ugyanabba az évfolyamnba jár (ő 15 én pedig 16 vagyok) és tetszik. Szeretném megismerni vagy legalább beszélni vele. Hogyan szólíthatnám meg és beszélhetnék vele?
Mondanám, hogy kérj tőle kölcsön egy C-s töltőt, de hát ugye ez most nem túl életszerű...
Egyébként vajon a 15 éves srác elég érett/komoly ahhoz, hogy értékelje egy 16 éves lány közeledését?
Vettél már fel valami csinosat, és figyelted már meg, hogy felfigyel-e rád egyáltalán? Én így kezdeném. Aztán ha látnám, hogy észrevett, lépnék tovább reggeli üdvözlő mosollyal, ilyesmivel.
Ha viszont mindenáron beszélni akarsz vele, megteheted, ha pl. utoléred a buszmegállóban, iskolabüfében stb. Kérhetsz tőle kölcsön számológépet/vonalzót/szótárat ("Szia, neked van ma matekod? Otthonhagytam a gépem/vonalzóm/akármim, nem tudnál kölcsönadni egyet, X-né megöl matekon, tudod, hogy milyen..."), aztán mikor visszaadod neki, vihetsz valami finomat cserébe, vagy megkínálhatod azzal, amit "véletlenül épp akkor fogyasztasz és pont ő is szereti"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!