Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sulimba jár egy lány aki nagyon tetszik.2 évfolyammal alattam jár és nem tudom milyen helyzrtben szólithatnám le es mindig a barátnőivel van. Valami ötlet?
Facebook?
Nem egy lovestory, de ha nem mersz odamenni írjál rá :))
Lehet fura lesz ,de mikor sétál haza várd meg(vagy kövesd ) és ha egyedül lesz akkor szólítsd meg és mondd meg hogy tetszik neked és hogy eljönne -e veled egy ismerkedos randira,(mondjuk 2 nap múlva és ,akkor ha nem jönnel be neki vagy jobban átgondolta akkor még le is tudja mondani ) ?!
Tuti igent mond neked !!!
És illik neked fizetni ,gyors kajalda tökéletes .
Kiserd őt haza és az ajtó előtt oleld meg és kérdezd meg hogy Facebookon bejelölheted-e és hogy milyen néven van fenn . Ott messengeren írj neki este hogy "joejt 😘"
És ennyi ....
16/L
#3 vagyok .
Akkor suliba menet közben csipd el .
Várd meg a suli előtt nézd meg merrol jön és másnap menj arról suliba és közben beszélgess vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!