Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatok le iskolában egy lányt?
SEHOGY!
ALAP, hogy iskolatárssal nem kezdünk!
Ha tanárnő a csaj, az más!
Én a férjemmel az iskolában jöttem össze . Osztálytársak voltunk. Csak fordított volt a helyzet , úgy gondoltam nem sok esélyem van nála. De mondtam , Áhh max nemet mond. Ebbe mé senki nem halt bele. Egyszerűen suli után megkérdeztem nincs e kedve meginni valamit. Ekkor nem jártam sikerrel. Majd facebookon próbálkoztam írogatni neki hogy mit szokott csinálni , van e aki tetszik neki stb.
Mostmár 6 éve együtt vagyunk . 1 éve házasok . Sok sikert !
Szerintem ha ismered a lányt és tudod hogy milyen miket szeret stb. akkor beszélges vele olyanról amit szeret az már jó mert van közös téma elég ha csak egy kérdéssel oda mész és ő el magyarázza jobban belementek a témába.
16L
"A kérdező kommentje:
Miért ne kezdenék? Úgy tudom iskolában a legkönnyebb ismerkedni. És nem tanár"
Mert baromi ciki lesz, ha a barátnőinek ecseteli majd, hogy kicsi a répád, meg amikor szétmentek, és látod, hogy egy másik srác nyomkodja a szünetben.
"Mert baromi ciki lesz, ha a barátnőinek ecseteli majd, hogy kicsi a répád, meg amikor szétmentek, és látod, hogy egy másik srác nyomkodja a szünetben."
Nem igazán érdekelne
Hogy ráköszönsz, és hogy nem-e ő az Xy húga, az Xy-nak a bulijából , ami szombaton volt. Bár ez inkább lehet, hogy nem iskolában működik, ahol már pl hetek óta láttátok egymást, hanem pl külső helyszínen pl.
Vagy nemtom:D:D:D XDD
Vagy pl simán mosolyogj rá, és ha pl nem kapja el a tekintetét, akkor menjél oda, és hívjad el valahova.
Vagy pl kérjél meg egy lány osztálytársadat; hogy mutasson be neki (azért kell lányt,hogy ne érezze magát sarokba szorítva, mert nem is az a cél, hogy sarokba legyen szorítva, csak segít neked félrehívni a barátnőitől a folyosón egy kicsit odébb, ha pl ott állnak , hoy "bocsi, tudnál jönni egy percre" meg pl ilyen szélesen mosolyogna hozzá, és akkor elmondja, hogy szeretné neki bemutatni egy nagyon kedves barátját (téged). Szal félrehívja, oda, ahol te vagy, aztán szeretné bemutatni egy nagyon kedves aranyos barátját, és akkor így arrébb áll, hogy te belegyere a képbe, vagy két kézzel így rádmutat, bemutat. És akkor ha a csaj is mosolyog, és akkor pl van kedve beszélgetni veled, és ottmarad, akkor az tök jó. Na és miután bemutatott az az osztálytársad, ő le is lécelhet onnan, hogy hagyhasson titeket kettesben beszélni; de szal ha akar az a csajszi veled beszélgetni, ha nem , akkoris mindenképpen már elvégezte a bemutatós emberke ezt a feladatát. De amúgy szal lehetőleg olyan osztálytársat kérj meg , akivel jóban vagy. Ja és tényleg szélesen mosolyogjon, hogy egy kicsit olyan humoros-vicces próbáljon lenni a szituáció. :)
De ezek nemtom jók-e, nem próbáltam ilyesmiket:D:D:D Szóval tényleg nem tudom működőképes-e ,de talán ezek ilyen kedves verziók tudhatnak lenni.
Szóval tényleg nem tudom, hogy jók-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!