Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatnám le ezt a lányt?
Sziasztok!
Az iskolából tetszik egy lány, de csak látásból ismerjük egymást. Szeretnék vele beszélgetni, csak legtöbbször társaságban van. És az is aggaszt, hogy ha valahogy beszélgetni próbálnék vele, elterjedne hogy tetszik nekem, és cikizni fognak az iskolában.
Mit tanácsoltok?
Nyári szünetben elég nehéz dolgod van, ha csak az iskolában érintkeztek, azt meg kell hagyni. :D
Kik cikiznek? Hány évesek vagytok? 13?
Ne foglalkozz a cikizéssel. A kis pcsöket takába lehet vágni gyorsan. Írj rá, hogy hogy telik a nyár, mik a tervei, a suliban is akartál vele bandázni, de vhogy nem úgy alakult stb.. onnantól csak ketten vagytok, akár találkozhattok is, hajrá!
Menj oda hozzá ezzel az ürüggyel: ,,Szia! Neharagudj hogy zavarlak, de sajnos lemerűlt a telefonom, megtudnád mondani mennyi az idő"
Aztán ha elmondja hogy 13.30 perc. Akkor köszönd meg. Aztán pl: Mondhatod azt hogy rettentő meleg van, épp fagyizni készültem, nincs kedved megenni egy fagyit (én azaz te) fizeted. Ha elmegy veled, nyert ügyed van. Ha meg nem, akkor hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!