Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? A fiú aki bejön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A fiú aki bejön sulitársam, és jön a szünet

Figyelt kérdés

Van egy fiu(17) akivel nagyon nagyon ritkán beszélünk(majdnem minden nap latjuk egymást), de bele vagyok zugva. Jön a nyári szünet, ezért még kevesebb lehetőségem van közelebb kerülni hozzá.

Elég jól gitározik, és adott nekem pár ötletet, hogyan legyek énis jobb benne.

Mit kéne tennem a nyáron?

Szívem szerint megkérdezném akar-e valamikor segitene benne, de felek az elutasitastol.

+1 dolog: bekövettem instán egy ideje, de nem kovetett vissza (habar ez nem lenyeges)

jún. 19. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Néma gyereknek anyja.... Semmit sem vesztesz, ha megkérdezed, legfeljebb nemet mond és rájössz, ha hiába ácsingózol utána.
jún. 19. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Pedig nagyon konnyu dolgod van mivel van kozos kiindulo pont.

Irjal ra hogy suli utan nyari szunetbe nincs e kedve veled elmenni gyakorolni gitarozni, es ott kifog derulni minden. Ha jol erzitek magatokat onnantol mar menni fog a kommunikacio tovabb, hajra! :)

jún. 19. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig, ha véletlenül csevegésbe kavarodtok még a pár nap alatt, megemlíthetnéd neki, hogy mutasson neked ezt meg azt. Aztán erre úgy se mond nemet, beszélgettek legalább egy kicsit és utána kialakul .Megkérdezed mik a tervei nyárra és akkor belekapcsolod,hogy mikor mehetnétek gitározni.
jún. 19. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
"Szívem szerint megkérdezném akar-e valamikor segitene benne, de felek az elutasitastol." - Más lehetőséged nincs, szóval vagy megpróbálod, vagy egész nyáron nem lesz semmi. Tiéd a választás!
jún. 20. 07:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
szakítsatok, jót fog tenni egy kis szünet
jún. 20. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg segítene-e a gitártanulásban.

Ennél jobb nem lehetne. Szerintem ezt max akkor fogja visszautasítani ha nagyon nem kedvel és/vagy nagyon elfoglalt, de mit csinálna egy 17 éves olyat egész nyáron ami miatt ne tudnátok néha összefutni?

Válassz ki esetleg egy-két dalt is amit szívesen megtanulnál, akár valami bonyolultabbat is, mert azzal többet kell foglalkozni:D

Amúgy a férfiak (gondolom a kamasz srácok is) alapvetően szeretik ha segítséget kérnek tőlük. Plusz bennetek már van valami közös, ami tök jó. Csak lazán, ne gondold túl.

Na arra gondolj ó, hogy jaj tetszik ez a fiú és azért csinálod, mert többet akarsz, ne így fogd fel.

Azért csináld meg kedveled, szeretnél fejlődni és ebben ő tudna segíteni, tényleg csak lazán. Aztán ha esetleg haverkodtok közben már jobban tudsz kontaktot teremteni stb.

Ha gimiben bátrabb és lazább lettem volna akkor most sokkal több tapasztalatom lenne és hidd el utólag rájön az ember, hogy mindent túlgondol, ebben a korban meg pláne:)

24L

jún. 20. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis jó idő van menjetek el pancsizni. Ha ez nem kelti életre a srácot akkor semmi.
jún. 22. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!