Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

21f. Nagyon tetszik egyy lány de már túl van 2 kapcsolaton(ő 20éves). Ismerkedünk találkozgatunk stb,de most azért nem akar velem járni(mert amúgy nagyon jól kijövünk,meg tudja,hogy mit érzek iránta) mert jól esik neki ez a single életmód.

Kérdésem az lenne,hogy tényleg van hogy kell egy kisebb szünet ilyenkor,vagy kis pihenő,vagy csak barát zónába rakott:/

2021. ápr. 25. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem tényleg van olyan, hogy kell egy kis szünet. Egy kapcsolat elég megterhelő tud lenni, és van, hogy valaki még nem áll készen egy ilyenre újra.

Viszont ha tudja már mit érzel, kérdezz rá nyíltan, hogy várj-e rá, vagy ő mit gondol rólad. Ha bizonytalan, menj tovább, éld az életed, és ha újra összesodor titeket a sors, majd megpróbálhatjátok.

2021. ápr. 25. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Én hagynám(tartaléknak)
2021. ápr. 25. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd egy kicsit kibontakozni. De ha mellette állsz, akkor lehet hamarabb fog összejönni veled
2021. ápr. 25. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:
1# hát pont ő volt az aki kikérte a véleményemet magáról. Hogy mit gondolok róla, és azt írta "lehet túl nyomulós vagyok de kiváncsi vagyok a véleményedre". Szóval talán érdeklem.
2021. ápr. 25. 11:23
 5/5 anonim válasza:
Tedd tartalékba addig és keress mást.
2021. máj. 7. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!