Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimnazista lányok, nektek kizáró ok ha egy fiú kőműves vagy más szakmunkás is nincs érettségije?
20
A nő meg legyen nő (=a konyhába vele)? 😂
Nem a papír számít, édesapukámnak sincs érettségije anno anyukám pedig aki egyetemet végzett hozzá ment feleségül. Viszont én ismerkedtem és voltam is kapcsolatba szakmunkás sulit elvégező emberekkel ( az egyiknek, aki a párom volt neki volt érettségije, a másik akivel csak ismerkedtem nem). Nálam a tapasztalat, mondom ezt két ember alapján és az ismerősök alapján az, hogy ezekbe a sulikban nagyon elkallódnak az emberek vagy csak alapból azok jelentkeznek oda akik kevésbé intelligensek, nem képesek/ nem akarnak tanulni. Viszont ezt nem szeretném ráhúzni mindenkire, biztos vagyok benne, hogy vannak nagyon okos, tájékozott, intelligens emberek is közöttük. Sajnos engem csak a rosszabbik félével sodort össze az élet. Engem tehát nem érdekelne a papír, ha mellette azonos szinten vagyunk.
Ebbe a pénzügyi dolgokba pedig kár belemenni, manapság már köztudott, hogy jobban lehet keresni némelyik szakmával mint egyetemi végzettséggel( egyetemet végeztem és tapasztalom én is). De szerintem a kérdés feltétele sem a pénzügyiekre vonatkozik.
Kizárt dolog, van a közelünkben egy ilyen alja dokképző, hát oda amilyen alakok járnak...
Én akarok majd egyetemre is menni, nem lennénk egy szellemi szinten egy ilyen fiúval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!