Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gimnazista lányok, nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gimnazista lányok, nektek kizáró ok ha egy fiú kőműves vagy más szakmunkás is nincs érettségije?

Figyelt kérdés

máj. 2. 18:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
62%
Az érettségi na már olyan, mint régen a 8 általános. Ha van, kb senkit sem érdekel, ha nincs akkor az elég gáz.
máj. 24. 17:21
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz, miert lenne? Attol meg lehet jo szakmunkas es tobb esze van mint sok nyalas diplomasnak
máj. 24. 22:00
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
#22 Persze...egy érettségit nem tudott lerakni, de több esze van mint egy diplomásnak.🤣 A diplomához az érettségi az előfeltétel amúgy...
máj. 25. 12:03
 24/33 anonim ***** válasza:
93%

20

A nő meg legyen nő (=a konyhába vele)? 😂

máj. 25. 14:59
 25/33 anonim válasza:
100%
Nem, nem ettől lesz értékes ember valaki.
jún. 14. 19:18
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem a papír számít, édesapukámnak sincs érettségije anno anyukám pedig aki egyetemet végzett hozzá ment feleségül. Viszont én ismerkedtem és voltam is kapcsolatba szakmunkás sulit elvégező emberekkel ( az egyiknek, aki a párom volt neki volt érettségije, a másik akivel csak ismerkedtem nem). Nálam a tapasztalat, mondom ezt két ember alapján és az ismerősök alapján az, hogy ezekbe a sulikban nagyon elkallódnak az emberek vagy csak alapból azok jelentkeznek oda akik kevésbé intelligensek, nem képesek/ nem akarnak tanulni. Viszont ezt nem szeretném ráhúzni mindenkire, biztos vagyok benne, hogy vannak nagyon okos, tájékozott, intelligens emberek is közöttük. Sajnos engem csak a rosszabbik félével sodort össze az élet. Engem tehát nem érdekelne a papír, ha mellette azonos szinten vagyunk.

Ebbe a pénzügyi dolgokba pedig kár belemenni, manapság már köztudott, hogy jobban lehet keresni némelyik szakmával mint egyetemi végzettséggel( egyetemet végeztem és tapasztalom én is). De szerintem a kérdés feltétele sem a pénzügyiekre vonatkozik.

jún. 15. 08:16
 27/33 anonim ***** válasza:
32%

Kizárt dolog, van a közelünkben egy ilyen alja dokképző, hát oda amilyen alakok járnak...

Én akarok majd egyetemre is menni, nem lennénk egy szellemi szinten egy ilyen fiúval.

jún. 15. 11:20
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
merre laksz? ismizünk?
jún. 15. 21:00
 29/33 A kérdező kommentje:
#28 Van barátnőm, akit nemsokára felégül veszek.
jún. 15. 22:18
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha egy elit gimibe járó csak érettségit kapó lány aki egyetemre se megy de lenéz egy víz-villany -és gázszerelő, szakács, kőműves, tetőfedő-burkoló, autószerelő srácot, kivánom hogy legyen egy egyenhajra fésült zsúrbubi pasija. Aztán ha valami ezermester munka kellene 3x os árat fizessenek. Akkor majd nem nézi le a dolgozó embert
jún. 23. 13:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!