Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimnazista lányok, nektek kizáró ok ha egy fiú kőműves vagy más szakmunkás is nincs érettségije?
A probléma nem az érettséginél kezdődhet, hanem akkor, amikor a lány továbbtanul és más közegbe kerül.
De egy kőművest sem zárjael senki, hogy érettségizzen majd.
Viszont, ha a fenti erények adottak, mint a 10#-ben leírtak, s mint építő vállalkozó működsz, akkor nemigen kerülne ez szóba, pl. egy tanító néninél, óvó néninél.
Én nem vagyok lány, de szerintem ez is tud egy szép szakma lenni. Ha még jut időd a munkád mellett kicsit művelni magad, mondjuk olvasol néha könyveket, ne adj isten elmész múzeumba, színházba az jobbá, gazdagabbá teszi az életedet a lányoktól függetlenül is.
Én először elvégeztem egy szakmunkásképzőt és a elkezdtem dolgozni. Aztán a gép mellett állva jöttem rá, hogy én még szeretnék tanulni, és akkor estin érettségiztem le. Aztán 29 évesen mentem el egyetemre...
De van egy ismerősöm, aki az ország egyik legműveltebb embere és nincs diplomája. Szaklexikonokba ír szócikkeket, egy érettségivel. Egy másik, szintén csak érettségivel egy tök komoly folyóiratnak a szerkesztője.
Ha van igényed, műveld magad, de amúgy egy ember sok mindenből áll, tehát, ha egy kedves, vicces, ápolt srác vagy, akkor szerintem lehet esélyed érettségizett lányoknál is. :-)
Szóval ne hülyéskedj, légy szíves! :-)
50f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!