Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jogos ilyenkor? [Online ismerkedés]
Mit szóltok, ha egy fiú elbeszélget nagyon jól online egy lánnyal, arról meggyőződnek, hogy a fiú nem csaló, de nem tesz ki magáról sok képet és nem is küld a lánynak, így a lány nem tudja, hogy hogy néz ki a fiú?
Ebben a helyzetben jogos egy lánytól a felháborodás? Elvárható a fiútól, hogy küldjön képet, vagy ha egy találkozót felajánl az is megfelelő?
Nem mindenki szereti magat agyon fotozni meg kipakolni a netre.
Ettöl függetlenül legalabb 1 kepet küphetne ha teis küldtel neki.
Akkor mondok én konkrét "szitut", ami után megfogadtam, hogy a büdös életben nem találkozok olyan férfival, aki nem tud értelmes képeket küldeni magáról. 16-17 éves voltam, akkor még az iwiw, myvip volt a "menő". A "srácról" kb. 1-2 kép volt fent, küldeni se küldött igazán többet, amin tisztán látszódott volna az arca. Egy hónap után rávett, hogy találkozzak vele. Sosem éreztem magam még olyan kiszolgáltatottnak. Azt hazudta, hogy 19... A faszi minimum 40 volt, ha nem több. Én úgy ledöbbentem, amikor ott állt előttem, hogy mozdulni se tudtam. Ne értsétek félre, nem vagyok az az ijedős lány, ha kell megtudom magam védeni, de ott állt előttem egy idegen, számomra akkor "vén" férfi, aki meg akart csókolni lendületből... Nagyon kellemtelen szituáció volt, se köpni se nyelni nem tudtam és természetesen neki állt feljebb. Hogy én mekkora egy ringyó vagyok, hogy őt beetettem... Szerencsémre a szapulástól annyira észhez tértem, hogy kisebb dulakodás után ott tudtam hagyni. Tehát mi ebből a tanulság? A mai világban két másodperc se egy fotó, amit át tudsz küldeni. Úgy gondolom, hogy ha érdeklődik irántad és szeretne látni, ne essen ez nehezedre neki képet küldeni. Ettől nem kell az instát tele lőni mindenféle képekkel, de neki azért küldhetsz olykor-olykor. Mert engem 2-3 kép nem győzne meg arról, hogy te te vagy :)
32/N
Nem kérek privit, foglalt vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!