Tényleg hisztis vagyok vagy jogos hogy kiborultam ?
Figyelt kérdés
Tegnap elhívtam egy srácot egy üdítőre de azt mondta hogy otthon lesz ma. Erre elkezdi ma mennek a városba inni a haverjaival. Velem meg nem jött el egy pohár vízre sem. Ezért felhúztam magam és megírtam neki hogy ez nagyon bunkó dolog volt.2020. júl. 25. 19:25
1/8 anonim válasza:
És mi van, ha ez utólag derült ki, mert az egyik haverja hozta fel ezt este?
Vagy mi van, ha nem akar veled lenni? Ez még nem jutott eszedbe, mielőtt hisztirohamot kapnál?
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor pedig ne hülyítsen napokig hanem mondja meg hogy nem akar semmit és kész
2020. júl. 25. 19:38
3/8 anonim válasza:
Arra nem gondolsz hogy nem akar veled menni sehova? Ezzel a stílussal nem is csodálom...
5/8 anonim válasza:
A srác nem szavahihető, nem tartja be, amit mondott (veled nem akart elmenni üdítőre, de a haverjaival inni ment). Jogos az elégedetlenséged.
Jól vigyázz, mert az ilyen fajta nehezen változik ám!
6/8 anonim válasza:
A kerdesedbol nem derult ki, minek a hatasara hivtad el. Igy az jon ki, nem akart veled kettesben programot, ezert mondott valamit. De az elozmenyek ismerete nelkul nem bunko, csak kibuvot keresett.
7/8 anonim válasza:
Szerintem jogos volt a kiakadásod; de törni-zúzni azért nem kell; tehát azt azért ne csináld; de szerintem is bunkóság volt. Gyakorlatilag átvert. Haverokkal piálni máskor is tudhatott volna menni; gondolom ők mentették ki, hogy ne kelljen veled randizni, de egyébként lehet, hogy még velük se megy el; és ez egy kamuszöveg volt. Sőt, lehet, hogy a barátainak is csak azt mondta, hogy elmegy velük inni, aztán velük se megy el. Mindenkinek aki inni hívja, bekamuzza, hogy elmegy; hogy ne sértődjön meg; aztán meg úgy adja elő, mintha közbejött volna valami.
8/8 anonim válasza:
A #7-nek minden mondata igaz LEHET, na de akkor milyen jellemű az ilyen ember? Érdemes rá időt szánni, akarni megszeretni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!