Jogos, hogy nem megyek fel hozzá?
Van egy munkatársam, egy 23 éves lány akinek van barátja, tegnap nunka után felhívott magához kajálni, de elutasítottam, mert 28 éves férfi vagyok, hogy nézne ez ki...
Jogosan gondolom, hogy ez nem lenne helyén való?
Ha ilyen divatcasanova akarsz te is lenni, mint a #2-es hülye, akkor csak menj fel legközelebb.
"Jaah, nem volt otthon a barátja :D"
Vigyorogjál csak, de ha közben hazaállít a pasas, és kidob téged a csukott ablakon keresztül, ne ide gyere sírni. 😉
Nem kell mindenbe rögtön szexet belelátni. Hozzám sokszor jönnek fel lány ismerősök olyankor is amikor nincs itthon az asszony. Hozzá is jön kollégája.
Nincs ebben semmi extra.
Ha meg kiderül, hogy tényleg prütykölni hívott fel, akkor a wc deszkára alulról írd fel, hogy "Vigyázz haver, megcsal az asszony" és hajtsd le.
#8, hol élsz te, a múlt évezredben, ahol egy férfi és egy nő nem tartózkodhatott egy szobában, mert a rossz nyelvek összeboronálták őket?
Nincsen azzal semmi gond, ha felmész. Én pl. nagyon bírom a lány barátaimat, egészen másfajta beszélgetések alakulnak ki velül, mint a férfi barataimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!