A szüleim kiakadtak hogy ebbe a ruhába megyek/mennék el holnap szülinapozni egyik barátnőmmel... Jogos?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, nem vagyok már kiskorú, én szülinapom lesz, csak ugye együtt lakom velük... Nem szoktam megmutatni magam nekik csak apum pont észrevett mikor kijöttem a szobámból.
2021. aug. 27. 19:55
1/24 anonim válasza:
Ezt tudod olyan, hogy ha az apád lennék akkor nem örülnék, ha meg az egyik vendég a szülinapon akkor igen. Amúgy jól áll.
2/24 anonim válasza:
Egyszer már raktál hasonló bőrnadrágos képet.
3/24 anonim válasza:
Még mindig nagy a s..gged. Itt az előző kérdése a kérdezőnek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Fogyjál már le, látszik, hogy legalább 10 kg zsírfelesleg van rajtad.
4/24 Noren1989 válasza:
Ha tifelétek ezt feleslegnek híjjjjjàk...
5/24 anonim válasza:
Nem nagy szám, nincs izom sehol.
7/24 anonim válasza:
Na most nem tudom, hogy kamu kérdések-e, vagy tényleg a képen szereplő teszi fel, de nincs itt semmilyen felesleg, meg nagy segg. De lehet valaki a 14 év alattiakra, vagy az etióp éhezőkre bukik, akkor elnézést.
9/24 anonim válasza:
Milyen 10 kiló felesleg?! Hol?! Hát ezek az emberek vagy vakok vagy hülék. 🙄 Amúgy szerintem nem gáz.
10/24 anonim válasza:
Egyesek nem tudom, hogy miért vannak azon kiakadva, ha leírjuk, hogy a kérdezőnek nagy zsíros segge van, és van rajta felesleg. Lehet, hogy nektek ez rendben van, mert a ti ízléseteknek ez oké, másoknak meg nem oké. Ennyi.
És szerintem csak a prolik mutogatják így a valagukat, ők vesznek fel ilyen nadrágot is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!