Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kérjem őt fel randira?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem őt fel randira?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel néha egy vonaton utazunk. Szerintem nagyon elegáns, olyan olaszosan öltözik szinte mindig, ing, hosszú nadrág szép cipő és plusz jóképű és mindig jó illatú. Nagyon inteligens embernek tűnik, legalábbis ahogyan néha beszélni szokott pl a kalauzzal. Mindig van hozzá néhány kedves szava. A múltkor voltam strandon és ő is ott volt, direkt elmentem felé, amikor ránéztem megismert, mert rám mosolygott és köszönt, de többet nem mondott. Nem volt mellette lány, csak két másik barátja. Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet? Mennyi az esélye, hogy egy ilyen átlagon felűli srác egyáltalán szóba áll velem? Én 18 éves vagyok, szerintem ő max 23 lehet, esetleg 25 nagyon max.

2023. szept. 12. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez jo.

Ulj oda melle

2023. szept. 13. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy nincs ellene az ismerkedésnek! Sok sikert!
2023. szept. 14. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Na mi a helyzet?
2023. szept. 14. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!