Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány barátomat hogy hívjam el randira?
Vagy jobb, ha őszintén megírom neki, hogy szeretnék vele találkozni, esetleg azt, hogy hiányzik a társasága?
Egyébkén 17 ésves fiú vagyok.
Szrintem semmiképp ne moziba hívd, inkább állatkertbe, esetleg enni aztán elmenni sétálni.
A mozival az az egyetlen egy baj hogy nem beszélgettek.
Szerintem nyugodtan el hívhatod randira.
De azzal számolnod kell, hogyha visszautasít az a barátságotokra fog rá menni, ahogyan az is ha valamilyen oknál fogva nem működik a dolog.
Viszont, ha valóban úgy érzed szerelmes lettél, megéri…
Ne siess sehová, ne mond egybol neki hogy ő életed szerelme. Csak sodródj az árral, és egy megfelelő pillanadban ha elég közelség van köztetek csókold meg
A sétával az a bajom, hogy valami meghitt miliőre gondoltam, és a mozi azért lenne jó, mert egy késő délutáni könyedebb film után be lehetne ülni valahova, vagy az éjszakai városban elmenni sétálni, ami már eléggé hangulatos lenne.
Elhiszem, hogy a mozi nem a legjobb választás, ezért szeretnék segítséget kérni abban, hogy hogyan találkozhatnánk a fent leírt körülményekhez hasonlóan?
Nem tudom miért ellenzi mindig mindenki a mozit, nyilván nem annyiból állna a találka, hogy odametek, nézitek a képernyőt, majd hazamentek, hanem ahogy te is írtad, utána még lehet csinálni bármit. PLusz ha kicsit izgulnál a vallomás miatt, és nem jutna eszedbe semmilyen beszédtéma, ott van legalább a film. Szóval az jó lesz, de szerintem direktben hívd el, ne köríts (mármint megbetegedett a barátom és hasonlókat)
A lányt nem ismerem, de nálam az éjszakai séta telitalálat lenne, szóval szerintem maradj ebben
A gond ezzel annyi, hogy az összemelegedés óta ez a barátság már valami másról szól. Az a barátság, amit te meg akarsz óvni, már a kirándulás óta nem létezik, átvette a helyét egy köztes állapot, amelyben (talán) egyikőtök sem tudja, hogy mit is szeretne a másiktól.
Én nem mozit javaslok, meg ilyeneket, hanem egy mély beszélgetést arról, hogy hova tovább. Egyikőtök menjen át a másikhoz egy napra, aztán beszéljétek meg, hogy mi is van köztetek, ehhez pedig egy nyugodt környezet az ideális. Tabuk nélkül, csak őszintén, ez az én javaslatom a helyzetre.:)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
#5 igazad van, hogy a barátságunk tényleg megváltozott azóta, úgyhogy egy találkozónak mindenképpen az lenne a célja, hogy ezt tabuk nélkül megbeszéljük.
Ahogy mondod, egy nyugodt hely lenne az ideális, de ezt nem nagyon tudnánk semmelyikünknél sem megteremteni, mindkettőnknél 3 kisebb testvér, nem lehet mindenkit elküldeni otthonról. Milyen helyet javasoltok? Egy egyszerű délutáni sétálásra, fagyizásra is meghívhatnám, mközben valahol leülnénk, ahol nyugodtan lehet beszélgetni. Ez is jó lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!