Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar jelenteni, hogy ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar jelenteni, hogy ez a lány ezt csinálta amikor át hívtam őt és több barátomat?

Figyelt kérdés

Nem rég lejött hozzám pár barátom a faluba ahol lakom. Így nappal kockulni, beszélgetni, meg inni a szilveszterről megmaradt pezsgőt. És ebben a társaságban van egy 17 éves lány akinek tutira bejövök. Volt már buli amikor össze is melegedtünk. De akkor sajnos utána egy darabig nem foglalkoztunk egymással pedig akkor is próbáltam. Viszont utána elkezdett olyan dolgokat megosztani velem és olyan kedvesen viselkedni velem ahogyan a legjobb barátaival nem szokott. El is mondta, hogy helyesnek tart meg, hogy mennyire kedvel. De mikor én is megmondtam neki akkor azt mondta, hogy ő nem áll készen most egy kapcsolatra. De ezek a dolgok azóta is erősödnek köztünk. Hiába van köztünk 60km távolság ha akarjuk nyáron is megtudjuk oldani, hogy gyakran találkozzunk. Nem csak most iskola időben. De már interneten is eléggé kibontakozik a köztünk lévő vonzalom.

De rá térek a lényegre amikor ezek a barátaim át jöttek köztük a lány is. Akkor a lány szinte úgy viselkedett mintha az övé is lenni a ház. Amikor megkínáltam őket valamivel akkor illedelmesen megkérdezte, hogy kérhet e. De olyanokat csinált pl, hogy lefeküdt az ágyamra vagy szüleim ágyára megkérdezés nélkül és nyomta a telefonját. Volt olyan, hogy mondtam neki, hogy leakarok kicsit feküdni. És azt mondta, hogy ő nem fog elmenni onnan felüdjek mellé. Amikor ezt tettem elkezdett simókálni én is őt de csak ennyi volt. Meg a gépemhez is oda ült és úgy kezelte mintha az övé lenne. Amikor elmentünk pizzáért akkor is kitudja miket csináltak itthon a másik barátnőjével együtt. Most akkor ez azt jelenti, hogy azért csinálja ezt mert össze akar jönni velem és szeret engem, vagy csak az a célja, hogy irányítson. Mert azért kicsit gyanús ez a viselkedés. Amit tudni kell rólam az az, hogy büszke és magabiztos srác vagyok. Annyira büszke, hogy azt senki nem veheti el tőlem. Viszont nem lakok valami jó környéken ezért nem volt még barátnőm. Ezért ha lányokról van szó akkor vannak olyan dolgok amik érzékenyen érintenének. És sérülékenyebb vagyok mint az átlag velem egy korú és generációs fiúk.

21/F

2023. jan. 24. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy mit erezz azt csak tőle fogod megtudni, szerintem úgy konkrétan semmi nem fogja megtudni válaszolni, de ha ilyenek voltak az lehet vonzalom feléd, kapcsolatra meg nincs olyan hogy nem áll készen vagy akár veled vagy nem.Probalj felole erdeklodni Remélem sikerül osszejonnotok ha te szeretned:)
2023. jan. 24. 05:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kis kekeckedés. Incselkedik, mert kis spicy hangulatot akar kettőtök között. Azt akarja, hogy kvázi konfliktus legyen, annak a semleges és pozitív értelmében, pl nem megy arrébb, feküdj mellé... hát komolyan, ha erről nem tiszta, hogy mit akar, akkor semmiről.
2023. jan. 24. 05:55
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Simókál 😂
2023. jan. 24. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

"Amit tudni kell rólam az az, hogy büszke és magabiztos srác vagyok. Annyira büszke, hogy azt senki nem veheti el tőlem."

"És sérülékenyebb vagyok mint az átlag velem egy korú és generációs fiúk."

:-D Rakd már magad össze, ember. És 21 évesen (ha tényleg ennyi vagy) már ne fiú legyél, hanem egy fiatal férfi és viselkedj is úgy!

2023. jan. 24. 11:31
 5/6 A kérdező kommentje:

11:31 Attól még, hogy papíron 21 évesen felnőtt az ember még nem lesz agyilag is az. Nem csak én nem hanem átlagban egyik sem. Mert igazából ebben a kórban még tininek számít az ember. Az, hogy 18 évesen valaki nagykorúnak számít csak esetleg azért van, hogy az a kevés érett ember aki van az esetleg ilyen idősen is megtudja mutatni vagy talpra tudjon állni. De az érett ember az nem ír vagy mond egyáltalán olyat mint te az pontosan, hogy buta, éretlen embereknek a mániája, mint ami te is vagy. Szóval te aztán kifejezetten gyerekes vagy barátom még ha 30 éves vagy papíron akkor is csak azért mert azért azt gondolod, hogyha valaki nagykorú lesz papíron akkor rögtön úgy is kell viselkednie. Az átlag 15 évesek okosabbak nálad. Jobb lenne az ilyen gondolkodású emberek nélkül a világ mint amilyen te vagy. A másik dolog amiből lejött, hogy az IQ-d minuszos szinten van az az, hogy gondolhatod aki ilyet ír:

"És sérülékenyebb vagyok mint az átlag velem egy korú és generációs fiúk."

Annak felesleges ilyet írni. Szóval akármennyire is vagyok éretlen nálad biztos, hogy sokkal okosabb és érettebb vagyok. És jelentettem a válaszodat. A 11:03 válaszával együtt mert amiket leírtam azok rá is vonatkoznak.

2023. jan. 24. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

kérdező ne is haragudj meg, de te dedós szinten vagy.

"Szóval akármennyire is vagyok éretlen nálad biztos, hogy sokkal okosabb és érettebb vagyok. És jelentettem a válaszodat. "

A tanár néninek is árulkodni fogsz róla? Jaj, csak azt ne...

2023. jan. 25. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!