Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin megse ölelt,ez jelenthet bajt? De közbe már elhívott 2. randira is.
Figyelt kérdés
Ki mit szokott első randin ?2023. szept. 10. 08:51
1/12 anonim válasza:
Nem mindenki olyan, hogy az első randin már szexuális együttlétet akar. Nyilván a szimpátia megvan ha elhívott a következő randira. Erre nincs recept, hogy meddig megyek el az első randin, mert én úgy gondolom a másik féltől is függ.
2/12 anonim válasza:
Ha elhívott a 2. randira, akkor nagy baj nem lehet.
4/12 anonim válasza:
Akkor miert nem ölelted meg és adtál neki egy puszit???? 🤦
Biztos örült volna neki!
5/12 anonim válasza:
Legközelebb öleld meg te!
Búcsúzáskor. Biztos, hogy örülni fog neki.
Adjál puszit is.
6/12 evelin9436 válasza:
Talan csak szégyellős vagy nem akar túl nyomulós lenni ha elhivott újra biztos jól érezte magát
7/12 anonim válasza:
Az első randin én sem öleltem meg a (mostmár) barátnőmet, mert végig úgy éreztem, hogy nem tetszek neki, aztán utólag kiderült, hogy csak szörnyen zavarban volt.
A másodikra tisztáztuk a dolgokat, már az elején a nyakamba ugrott, aztán ezen felbátorodva nem sokkal utána meg is csókoltam:D
Lehet, hogy neki is valami hasonló érzése volt veled kapcsolatban, ráadásul némi önbizalomhiány ezt nagyon megdobja, szóval szerintem adj neki esélyt és kezdeményezz te ilyen téren, hátha feloldja benne a gátlásokat
8/12 anonim válasza:
Nem akart nyomulós lenni, nehogy azt hidd, hogy csak "arra" kellesz neki. Idővel minden kiderül, ne akard elhamarkodni.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2023. szept. 11. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!