Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem őt fel randira?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel néha egy vonaton utazunk. Szerintem nagyon elegáns, olyan olaszosan öltözik szinte mindig, ing, hosszú nadrág szép cipő és plusz jóképű és mindig jó illatú. Nagyon inteligens embernek tűnik, legalábbis ahogyan néha beszélni szokott pl a kalauzzal. Mindig van hozzá néhány kedves szava. A múltkor voltam strandon és ő is ott volt, direkt elmentem felé, amikor ránéztem megismert, mert rám mosolygott és köszönt, de többet nem mondott. Nem volt mellette lány, csak két másik barátja. Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet? Mennyi az esélye, hogy egy ilyen átlagon felűli srác egyáltalán szóba áll velem? Én 18 éves vagyok, szerintem ő max 23 lehet, esetleg 25 nagyon max.2023. szept. 12. 10:25
1/13 anonim válasza:
Ha felismert és köszönt rád, akkoro visszaköszöntél?
AMúgy ha ennyire volt bátorsága, rég leszólított volna.
Mosolyogj rá és szemezd, köszönj rá. Aztán majd kiderül vagy semmi
2/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy visszaköszöntem, egyből fülig ért a szám. De nem mertem ott maradni, tovább sétáltam. Nem vagyok egy fullos csaj.
2023. szept. 12. 10:41
3/13 anonim válasza:
Miért nem beszelgetsz vele a vonaton?
4/13 anonim válasza:
Elég magabizzosnak tűnik, tehát ha akart volna valamit lépett volna. Innentől ha akarsz valamit akkor neked kell teperni. Vonaton pl nyugodtan odamehetsz beszélgetni, aztán ha kedves, vevő rá akkor esetleg elhívni valahova. Ha tényleg olyan intelligens mint mondod akkor nem lesz kellemetlen az sem ha esetleg elutasít.
5/13 anonim válasza:
Így: Baby, elgyüssz e vélem randira. Hogy turkálljam ki azt a supák ciblás orrod.
6/13 anonim válasza:
"Szia. Szimpatikus vagy számomra és szívesen megismernélek egy nyugodtabb helyen. Lenne kedved valahol találkozni?"
7/13 anonim válasza:
Én először csak beszélgetnék vele a vonaton, aztán ha már váltottatok 2 szót, akkor lehet randin gondolkodni. Azért érdemes így csinálni, mert így a megnyílás fázisa megvan a vonaton és nem a randin kell majd ezzel foglalkozni.
9/13 anonim válasza:
Légy sokat a látókörében, mosolyogj, ha találkozik a tekintetetek, vesd kecsesen hátra hajad (ha elég hosszú), amikor látja.
Ha ezek után sem közelít, alighanem foglalt és hű akar maradni.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi, ma reggel beszélgettem
vele egy picit leszállás közben, holnap is ezzel a vonattal jön, azt mondta, hogy az első kocsiba száll és nyugodtan üljek mellé, ha gondolom. Remélem ez jelent valamit...
2023. szept. 13. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!