Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire más egy osztrák tinilánnyal randizni, mint egy magyarral?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 13:06
1/5 anonim válasza:
Általában normálisabb a gondolkodása és igényesebb.
2/5 anonim válasza:
Viszont szépségben jóval elmaradottabbak, mint a magyar csajok.
3/5 anonim válasza:
Szia. En Ausztriaban elek, volt szerencsem tobb osztrak lannyal is randevuznom. Alapvetoen nagyon erdeklodoek voltak Magyarorszag irant, a nyelv irant, szivesen hallgattak ahogy meselek jot rosszat egyarant. Megmutattam Nekik hogyan kell IGAZI gulyast csinalni, mondanom sem kell, imadtak, pedig nem vagyok egy mesterszakacs. Viszont ami Nekem feltunt, hogy milyen keveset tudnal a korulottuk levo vilagrol, illetve hogy sok dolgot rosszul tudnak, legyen szo akar Magyarorszagrol akar a nagyvilagrol. Az egyik fentemlitett holgy a masodik randin megkerdezte tolem hogy meddig ervenyes a vizumom, illetve hogy van e egyaltalan. Mikor mondtam neki, hogy Unios allampolgarkent nincs szuksegem vizumra, teljesen meg volt lepodve. Nem tudta hogy ilyen is van. A masik holgy pedig teljesen abban a tudatban volt, amig nem talalkoztunk, hogy mi is eppugy szlav nep vagyunk mint a szlovakok/horvatok stb. Es hogy a magyar is egy szlav nyelv. Szoval igen, voltak vidam perceim ilyenkor. Ugyanakkor elmenyszamba ment ledontenem ezeket a tevhiteket, es jol is esett kivulalloknak meselni a hazamrol.
4/5 anonim válasza:
Ha pincédbe zárod, otthonosan fogja érezni magát.
5/5 anonim válasza:
Az osztrák lányok mosolygósabbak, kedvesebbek, mint a magyar lányok. Én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!