Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miert nincs barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nincs barátom?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok ugyan vplt mar kapcsolatom es mar szuz se vagyok sok fiúval voltam mar intim kapcsolatba meg buliba smarolas ilyenek de mostanaban az elmúlt fel evben kb semmilyen ismerkedeses dolgom nem volt es mar nagyon szeretnek megint kapcsolatot csak sehogy se jon ossze. En mindig is olyan voltam h a fiú kezdeményezzen igy nem is nagyon tudom hogyan kene csavoznom v kezdeményezni

Egyáltalán nem tartom magam csunyanak szerintem meg szep is vagyok népszerű is sok barátom van sok embert ismerek es sokszor megkapom h milyen szep vagyok buszon is meg bulikba is mindig szemezek olyan palikkal akikkel meg ossze is jönnek meg mindig neznek stb de egyszerűen ennyi nem jönnek oda hozzam ismerkedni csak neznek

alakom is jo szerintem vékony vagyok van mellem seggem

es mar elegem van belőle h nincs barátom se alakulom legjobb baratnom őszintén szerintem es mások szerint is kevésbé szep de neki mindig van valami palija es legtöbbször o ír ra a palikra de neki mindig összejön

2023. aug. 26. 18:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
84%
Anyuci... Nagyon viszket? Ha igen írjál, aztan segítek
2023. aug. 27. 01:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom ez nagyon gáz.Aki azzal kérkedik mennyi pasi ment át rajta,mekkora a melle és a feneke az nem lehet túlságosan értelmes.Az pedig amit a barátnődet illeti lehet jobb lenne ha nem barátkozna veled ha ilyeneket mondasz róla.Attól,mert egy lány odamegy egy sráchoz és beszélget vele vagy ráír még nem lesz rámenős.Inkább gondolkodj el miért nem tartott meg egyik fiú se.
2023. aug. 27. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Biztos a kiélt ribi fejed riasztja el a pasikat.
2023. aug. 30. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!