Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég szarul érzem magam ha nincs velem a barátom. Mit tegyek hogy ne foglalkozzak a hiányával ennyire?
"Persze annak örülök, ha ő szórakozik és nem tartok attól, hogy megcsal vagy ilyenek, de mégis nagyon szar nekem nélküle." :D
Napi troll kérdés, hello!
Ugyan abban a cipőben járunk :D.
Én igazából kerestem magamnak más elfoglaltságot addig, mert képben vagyok azzal, hogy ha azon hisztizek, hogy hiányzik és vele akarok lenni, semmi sem fog változni. Nem fog gyorsabban telni az idő, és a személy sem jelenik meg azon nyomban.
Szóval én például barátnőimmel mentem el egy tóhoz, csak úgy beszélgetni, piknikezni, de akár lehet szó vásárolgatásról. Ha szeretsz olvasni, menj el könyvtárba, vagy ha művészlélek vagy, fess vagy rajzolj, esetleg írj valamit a barátodnak. Vagy ha éppen dolgod van, vagy valami, amit el akarsz intézni, akkor csináld meg azt, ne halogasd tovább. Most van egy kis időd magadra, használd ki, és nem sokára újra együtt lehettek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!