Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátommal már lassan fél éve együtt vagyunk, viszont egyre inkább nem foglalkozik velem...
3 naponta beszéltek?? Én nem tudnám úgy elképzelni a kapcsolatom hogy nem beszélek a párommal minden nap valamilyen formában...
Sajnálom de hamarosan vége lesz ennek, nem szeret téged és nem is hiányzol neki... egy szerelmes pasi ezt nem bírná ki...
Ez sajnos nem jelent semmi jót.
Kifogásnak tűnik a részéről.
Nagyon köszi a válaszokat, 15 ig várok mivel addig talán már nem tavoktatas lesz és elobe is találkozok vele és megbeszélem vele ezeket a dolgokat
Rengetegszer bizonyította hogy szeret ezért nm szeretném csak így elengedni
Milyen messze laktok egymástól? Mert most lehet én közelítem meg a dolgot rossz oldalról, de távoktatás alatt pont, hogy könnyebben lehet találkozni, tartani a kapcsolatot egymással mert mindketten otthonról hallgatjátok az órákat és nem suliba. Nálam is volt, hogy másnál hallgattam végig az órát vagy másnál írtam a dolgozatot.
Mindenkinek arra van ideje, amit szeretne. Ez, hogy 3 naponta beszéltek..ez nagyon kevés. Mindenképpen beszéljetek erről kicsit mélyebben, mert így az ő részéről komolytalannak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!