Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? A barátommal már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátommal már lassan fél éve együtt vagyunk, viszont egyre inkább nem foglalkozik velem...

Figyelt kérdés
Általában 3 naponta beszélünk és akkor is max 20 percet ha beszélünk... Sokszor leraz hogy fáradt vagy mennie kell vagy hogy elfoglalt... Én nagyon szeretem és mindig ő is mondja hogy szeret de néha már kicsit kételkedek, ezelőtt már beszéltem vele erről is nagyon sajnálta hogy így elhagyagolt de eléggé osszejottek neki a dolgok viszont azóta se változott semmi
2021. jan. 1. 16:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

3 naponta beszéltek?? Én nem tudnám úgy elképzelni a kapcsolatom hogy nem beszélek a párommal minden nap valamilyen formában...

Sajnálom de hamarosan vége lesz ennek, nem szeret téged és nem is hiányzol neki... egy szerelmes pasi ezt nem bírná ki...

2021. jan. 1. 16:06
 2/22 A kérdező kommentje:
Igazából ugye mivel most tavoktatas is volt ezert nagyon eltavolodtunk egymástól, nagyon messze is lakunk egymástól ezért találkozni se tudunk... Es ezért azon gondolkoztam hogy lehet hogy ha ennek vége lesz (mármint a távoktatasnak) akkor majd minden a régi lesz..
2021. jan. 1. 16:10
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a "kapcsolatnak" annyi, ideje lenne szakítanotok. Sajnálom.
2021. jan. 1. 16:13
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is távkapcsolatom van, mi is ritkán találkozunk, mégis folyamatosan beszélünk. Ez nem kifogás. Aki szeret messziről is szeret, aki nem az meg közelről sem fog. Ő egyáltalán nem szeret, ilyen nincs.
2021. jan. 1. 16:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos nem jelent semmi jót.

Kifogásnak tűnik a részéről.

2021. jan. 1. 17:02
 6/22 A kérdező kommentje:
És ha beszélek vele erről az segíthet nem?
2021. jan. 1. 18:17
 7/22 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem és nem szeretnék vele szakítani inkább helyre szeretném hozni a dolgot valahogyan
2021. jan. 1. 18:18
 8/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat, 15 ig várok mivel addig talán már nem tavoktatas lesz és elobe is találkozok vele és megbeszélem vele ezeket a dolgokat

Rengetegszer bizonyította hogy szeret ezért nm szeretném csak így elengedni

2021. jan. 1. 19:22
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Milyen messze laktok egymástól? Mert most lehet én közelítem meg a dolgot rossz oldalról, de távoktatás alatt pont, hogy könnyebben lehet találkozni, tartani a kapcsolatot egymással mert mindketten otthonról hallgatjátok az órákat és nem suliba. Nálam is volt, hogy másnál hallgattam végig az órát vagy másnál írtam a dolgozatot.

Mindenkinek arra van ideje, amit szeretne. Ez, hogy 3 naponta beszéltek..ez nagyon kevés. Mindenképpen beszéljetek erről kicsit mélyebben, mert így az ő részéről komolytalannak tűnik.

2021. jan. 1. 19:34
 10/22 A kérdező kommentje:
Hát nagyon messze lakunk, és a szülei nem engedik el másik városba sohasem mivel nagyon szigorúak és az én szüleim se nagyon engednek el ilyen messzi városba, kolis vagyok szóval fogunk tudni találkozni és szerintem minden a régi lesz. Jah és hat ezt nem mondtam de oszitarsak is vagyunk
2021. jan. 1. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!