Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem a barátom?
Figyelt kérdés
Pár napja nem találkozunk a karantén miatt, és egyből nem is érdeklődik irántam. Néha dob 1-2 üzit, de egyébként meg egész nap a gépet nyomja. (vagyhat gondolom nem mást, mert mindig elérhető, és egyszer felhívtam egy par percre es akkor is a gép előtt ült). A lényeg tehát hogy hisztit abszolút nem fogok csinálni belőle és ez bajom se lenne ha eddig ehhez lettem volna szokva de máskor amikor volt szabad ideje mindig írt hívott 0-24ben. Szerintetek mi történt? És nem az a baj hogy csak ő ír, mert ma is írtam már én meg tegnap is nem egyszer szóval a lényeg hogy mostanában en többet is írok neki de egy két szavas válasszal letudja es utána mar nem is beszélünk. Miért?2020. márc. 22. 12:02
1/10 A kérdező kommentje:
Plusz most ha kijarasi tilalom lesz nem is találkozunk es emiatt szakítani fogunk, mert őt igy nem érdeklem?
2020. márc. 22. 12:03
2/10 anonim válasza:
Ha így áll hozzád, akkor kicsit se sajnáld, hogy szakítani fogtok.
3/10 anonim válasza:
Ha megbeszélnéd ezt vele hiszti nélkül v. viccesen felhoznád?
Mi ha távol vagyunk egymástól nem szoktunk egész nap üzengetni. Van egy jó reggelt üzenet, pár szó, majd mindenki csinálja a dolgát, esetLeg délután egy-két üzenet és mi esténként szoktunk telefonon v. messengeren beszélni hosszabban, kivel mi volt, de akkor ezt, amíg távol vagyunk minden nap. Esetleg ezt vezessétek be, h. a nap végén egy kis helyzetjelentés hosszabban.
4/10 anonim válasza:
Elfoglalja magát a lehetőségei szerint, mert gondolom nem akartok telefonon értekezni egész nap olyan dolgokról amit személyesen lehet a legjobban megbeszélni.
5/10 anonim válasza:
Hagyjad már szegényt hadd játszon,muszály folyton b@..szt@tnod?!
Nem csak te vagy neki a világon.
6/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem normális 1-2 szavas beszélgetés egy nap:) akkor az milyen kapcsolat?. Mondok egy tanácsot, ne írj neki egy napot vissza. Keressen csak, aztán ha megkérdezi hogy miért nem keresed, mond meg neki mert hanyagolva érzed magad és ugyan ezt éreztem.
7/10 anonim válasza:
Szakíts vele te, így könnyebben fel fogod dolgozni. Ha valakit ennyire nem érdekelsz, akkor semmi értelme a kapcsolatnak. Ha valaki szeret téged, akkor az nem fog ilyen keveset írni és érdeklődik irántad minden nap
8/10 anonim válasza:
Az előző vagyok, hidd el könnyebb lesz így, velem már sokszor előfordult.
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg tök felesleges minden nap beszélni, főleg írogatni.. Csak gondolj bele, valszeg nem is történik semmi különös vele ha otthon van, nincs mit mesélnie, nincs különösebben miről beszélni. Én kifejezetten utálom ha nincs miről beszélni, és csak muszájból van egy "Szia, mizu? -Semmi" kombó, aztán abbamarad az egész.. akkor inkább ne is beszéljünk aznap, hanem majd következőre ha van egyáltalán miről beszélni.
10/10 anonim válasza:
De igenis lehet beszélni, és nem muszáj pont arról beszélni hogy kivel mi van, hanem mondjuk beszélni úgy általánosságban. Sokféle téma van, és igenis lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!