Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsokat adni hogy mit csináljak amíg a barátom nincs itthon több napig, nagyon hiányzik és nem tudom elterelni a gondolataimat?
Legközelebb ha elmegy, kérj el tőle egy pólóját, ami az ő illatát viseli, és húzd rá a párnádra, így kicsit olyan érzés, mintha veled lenne.
Egyébként meg beszélgess vele, nyilván ne csak rajta lógj egész nap, de ha nagyon hiányzik írj neki/hívd fel. Na meg menj el a barátaiddal valamerre, hogy addig is ne legyél egyedül.
Te jó ég, mennyire lehetsz te kapcsolatfüggő...
Ha nincs saját életed, amit nélküle élhetnél az nagyon rossz, ebből általában az következik hogy megfojtod ezzel a párodat és vege lesz a kapcsolatnak, aztán meg sírhatsz. Próbálj találni valami elfoglltságot.
#7 látszik, lejött amit írtam :D
Persze hogy hiányolom a párom, de nekem van mellette életem, ahogy neki is mellettem. Ha elmegy pár napra és nem találkozunk nem lesz világvége, találok magamnak valami elfoglaltságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!