Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hívjam át a barátom a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam át a barátom a későbbiekben ha nincs külön szobám?

Figyelt kérdés
Szeretném valamikor áthívni a barátom filmezni, de nincs külön szobám, testvéremmel osztozom rajta elég kicsi +emeletes ágy van. Esetleg van valaki aki ugyan így volt ezzel? Hogy oldottátok meg? Nem volt kínos? Nappali az van de az ott nem annyira privát mármint értitek.

2021. nov. 3. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam én is, annyi különbséggel, hogy nekem szobám se volt, egy ágy volt az étkezőben nekem.

Így sosem vittem haza barátnőt, nem is gondolkoztam benne, hogy valaha is sor kerül rá.

2021. nov. 3. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom hány éves vagy, a tesód hány éves, stb.

De esetleg intézd úgy, hogy a tesód ne legyen otthon, vagy ha tényleg csak filmezni akartok, és a szüleid nem olyanok, hogy a nyakatokban lógnának, akkor a nappali is jó lehet.

2021. nov. 3. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tesód nem tud addig elmenni otthonról, kint lenni? Egy film nem hosszú, annyit kibír. Vagy megbeszéled barátoddal hogy ez a helyzet és inkább náluk lenne jobb.
2021. nov. 3. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Tesodat lefizeted h ne ott aludjon az na0 este csokival penzel barmivel. Vagy attol fugg filmezesen mit ertesz? Aludni tudtok emeletes agyon is, szexelni tudtok a fürdőben vagy a sotetben halkan ha a tesod alszik.
2021. nov. 3. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!