Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok. Minimum hány éves lánnyal "etikus" randiznom?
Jog szerint, alapesetben, ha már 14. életévét betöltötte és beleegyezik, hogy nemi kapcsolatot létesítsen veled, nem leszel büntetendő. Bár egy esetlegesen felmerülő jogvita esetén automatikusan hátrányba kerülsz vele szemben.
Ha mondjuk a munkaadója lennél vagy hasonló, ott már más a dolog.
Aki meg ha már pedofíliával dobálózik, az legalább a fogalmával legyen már tisztában és nézzen utána, mert a pedofília nem fiatalabb személy iránt érzett vonzalmat jelent, hanem serdületlen, gyerek iránt érzett vonzalmat.
Ha egy 20 éves vonzódik egy 10 éves után az pedofilnak tekinthető, de ha egy 30 éves vonzódik egy 20 éveshez az már nem. A pedofília az nem csak a korkülönbségtől függ.
Mondjuk én ennek ellenére se mennék bele semmilyen kapcsolatba 20 évesen egy 14 évessel, nekem fura lenne. Teljesen más értelmi szinten van a 2 korosztály, és azért külső megjelenés szempontjából is jelentős különbségek vannak egy 14 és egy 20 éves között. A 14, de még a 16 éves is, agyilag gyerek szerintem egy 20 éveshez képest, én semmilyen esetben nem támogatnám a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!