Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok. Minimum hány éves lánnyal "etikus" randiznom?
Egyébként szerintem ha ő is benne van akkor túl vagyok a kínos részen. A többiek gondolhatnak bármit, de ha mi jól elvagyunk akkor az a fontos.
Azért félek mert ha bepróbálkozom nála, teljesen kedvesen, nem nyumolósan, és neki nem jövök be, akkor pedofilnak leszek titulálva, de ha bejönnék neki akkor nem lennék annak titulálva pedig én ugyanazt csináltam volna. Ez egy eléggé elb*szott dolog szerintem. Plusz az is, hogy felnőtteknél, házasságokban tök átlagos a 6 év korkülönbség, de a fiataloknál ezt már furának és betegesnek látják.
12: Persze, hogy felnőtteknél nem számít 6 év, hiszen mindketten felnőttek.
De egy általános iskolás lány (tök mindegy, hogy idősebbnek, érettebbnek gondolod) és egy 20 éves egyetemista vagy dolgozó fiatal felnőtt azért nagyon más korban, életszakaszban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!