Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok. Minimum hány éves lánnyal "etikus" randiznom?
Figyelt kérdés
Pl. egy 14 évessel rendben van? Vagy az túl fiatal? Hány éves a legfiatalabb akivel járhatok?2023. máj. 30. 08:54
21/31 anonim válasza:
Én 16 évesen egy 21 éves sráccal jártam. Nem volt kínos, a kutyát sem érdekli, ha valakit megbotránkoztatott, az sem mondta meg.
Lehet gyerek, de ha te jól érzed magad vele, ő is jól érzi magát veled, nem kell hogy pár gyakoris arc eltántorítson.
22/31 anonim válasza:
"hogy felnőtteknél, házasságokban tök átlagos a 6 év korkülönbség"
Igen, magad is írtad: felnőtteknél!!
Egy 18 év alatti még nem felnőtt és lehet akármilyen tökös maca, akkor sem érett még a szxre, viszont épp ezért szeretik a pedobácsik, mert a kiskorúk még könnyen megbolondíthatók.
Miért nem jó neked a saját korosztályodban csajozni?!
25/31 anonim válasza:
Én 39 vagyok, és jól elvagyok 13 évesekkel is. Semmi digidugi, de egy kis hülyülés meg egyebek.
26/31 anonim válasza:
A legfiatalabb 16. De ne a kora alapján kezdj el egy lánnyal járni, hanem azért, mert tetszik, mert szimpatikus, mert jól megértitek egymást.
27/31 anonim válasza:
Te magad is tudod, hogy nem normális. Ez már a 3. kérdés, amit feltettél ebben a témában. Te beteg vagy agyilag.
28/31 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nyugodtan írjon még ki kérdéseket, hátha eltelik ezzel az a négy év nyugiban és akkor utána szabad az út! :)
29/31 A kérdező kommentje:
Ezen kívül még 1 kérdést írtam ki ezzel a témával kapcsolatban. És azért írtam ki, hogy megkérdezzem az emberek véleményét/gondolatát ezzel kapcsolatban (mert végül is erre van ez az oldal, nem!?). Nem fogok lépni semmit mert eleve nem vagyok az a típus és mert én is tudom, hogy mi lenne belőle. Sértegethettek meg hasonlók ettől függetlenül köszönöm azoknak akik rendes válaszokat adtak és próbáltak segíteni!
2023. máj. 31. 21:56
30/31 anonim válasza:
Bocs haver, de ez csak az igazság. Fiatalabb vagyok nálad, és én nem tudnék egy 14 évesre úgy ránézni. Kerüld a 17 év alatti lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!