Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen mennyire etikus egy hetedikes lányt fűzni?
17 éves vagyok, tizenegyedikes fiú.
A lány ~13 éves, hetedikes.
Igazából már kb 1 évvel ezelőtt is kezdeményeztem nála, de akkor valahogy nagyon soknak érződött a korkülönbség. Elég sokat ért 1 év alatt, tehát már okés, és biztos vagyok benne, hogy iszonyatosan jó és művelt csaj lesz belőle, épp ezért akarom még most "megfogni", amíg más srácok rá nem nyomulnak.
Ez gáz?
Nincs ebből rendszer, tehát ő az első és (eddig) az egyetlen ilyen "kislány", aki nagyon tetszik.
Mivel még nem ismerem olyan jól, ezért egyelőre még csak kedvelem és nagyon érdekel.
Megfogni-t nem szó szerint kell érteni, hirtelen nem jutott más szó az eszembe, ezért ezt használtam.
Hát ha nem most akarod megdugni, és már most látod az értékeit, akkor nem érzem gondnak.
28/N
Haver, ez irtó gáz.
Idézek: "épp ezért akarom még most "megfogni", amíg más srácok rá nem nyomulnak."
Ez a fajta hozzáállás és birtoklási vágy vagy kényszer szörnyű. Remélem lesz olyan okos és nem naív a lány hogy nem foglalkozik veled. Mi az hogy "megfogni" és hogy más ne nyomuljon rá? Ő élete, nem a tied!
Egyrészt nyilván nem rögtön azzal kezdenék, másrészt 18 alatt vagyok, ő 12 felett, tehát már most is legális lenne, nézz utána. Máskülönben pedig 1-2 hónap múlva tölti a 14-et...
8:
Ha nem akar a kérdezővel lenni, akkor úgyis felnyílik később a csipája. Nem írta a kérdező, hogy magához láncolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!