Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen mennyire etikus egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen mennyire etikus egy hetedikes lányt fűzni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, tizenegyedikes fiú.

A lány ~13 éves, hetedikes.

Igazából már kb 1 évvel ezelőtt is kezdeményeztem nála, de akkor valahogy nagyon soknak érződött a korkülönbség. Elég sokat ért 1 év alatt, tehát már okés, és biztos vagyok benne, hogy iszonyatosan jó és művelt csaj lesz belőle, épp ezért akarom még most "megfogni", amíg más srácok rá nem nyomulnak.

Ez gáz?

Nincs ebből rendszer, tehát ő az első és (eddig) az egyetlen ilyen "kislány", aki nagyon tetszik.

2017. máj. 16. 15:36
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
64%
Majdnem felnőttként kiskorút?
2017. máj. 16. 15:39
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy "megfogni"? Szereted vagy nem?
2017. máj. 16. 15:42
 3/22 A kérdező kommentje:

Mivel még nem ismerem olyan jól, ezért egyelőre még csak kedvelem és nagyon érdekel.

Megfogni-t nem szó szerint kell érteni, hirtelen nem jutott más szó az eszembe, ezért ezt használtam.

2017. máj. 16. 15:43
 4/22 anonim válasza:
37%
Lesznek olyanok, akik rossz véleménnyel lesznek erről, de én azt mondom, nyugodtan, pár év múlva alig fog számítani a korkülönbség.
2017. máj. 16. 15:44
 5/22 anonim ***** válasza:
38%
Jesszus gyerek még. Hagyd békén szegényt
2017. máj. 16. 15:47
 6/22 anonim ***** válasza:
19%
Negy ev korkulonbseg foleg a ffi javara semmi. Ami gaz, az az, hogy meg nincs 14 eves, onnantol szabad ugyanis barmit is tenni legalisan. Szoval ha nem akarod egyelore behajtani a macit a malnasba legalabb meg egy evig, akkor hajra.
2017. máj. 16. 15:48
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha nem most akarod megdugni, és már most látod az értékeit, akkor nem érzem gondnak.

28/N

2017. máj. 16. 15:48
 8/22 anonim ***** válasza:
63%

Haver, ez irtó gáz.

Idézek: "épp ezért akarom még most "megfogni", amíg más srácok rá nem nyomulnak."

Ez a fajta hozzáállás és birtoklási vágy vagy kényszer szörnyű. Remélem lesz olyan okos és nem naív a lány hogy nem foglalkozik veled. Mi az hogy "megfogni" és hogy más ne nyomuljon rá? Ő élete, nem a tied!

2017. máj. 16. 15:51
 9/22 A kérdező kommentje:

Egyrészt nyilván nem rögtön azzal kezdenék, másrészt 18 alatt vagyok, ő 12 felett, tehát már most is legális lenne, nézz utána. Máskülönben pedig 1-2 hónap múlva tölti a 14-et...

2017. máj. 16. 15:51
 10/22 anonim válasza:
73%

8:

Ha nem akar a kérdezővel lenni, akkor úgyis felnyílik később a csipája. Nem írta a kérdező, hogy magához láncolná.

2017. máj. 16. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!