Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen mennyire etikus egy hetedikes lányt fűzni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, tizenegyedikes fiú.
A lány ~13 éves, hetedikes.
Igazából már kb 1 évvel ezelőtt is kezdeményeztem nála, de akkor valahogy nagyon soknak érződött a korkülönbség. Elég sokat ért 1 év alatt, tehát már okés, és biztos vagyok benne, hogy iszonyatosan jó és művelt csaj lesz belőle, épp ezért akarom még most "megfogni", amíg más srácok rá nem nyomulnak.
Ez gáz?
Nincs ebből rendszer, tehát ő az első és (eddig) az egyetlen ilyen "kislány", aki nagyon tetszik.
2017. máj. 16. 15:36
21/22 anonim válasza:
Elég gáz.
Ebben a korban 1-2 év is sokat számít, tapasztalat terén.
Mint láthatod, a lány esetében is számított, az 1 év.
Baratkozzatok persze, abból nem lehet baj, de a szexel várjatok még.
22/22 anonim válasza:
Ez szerintem főleg attól függ hogy a csaj is szeretné-e, mert ha belemegy akkor azzal nincs probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!