Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen mennyire etikus egy hetedikes lányt fűzni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, tizenegyedikes fiú.
A lány ~13 éves, hetedikes.
Igazából már kb 1 évvel ezelőtt is kezdeményeztem nála, de akkor valahogy nagyon soknak érződött a korkülönbség. Elég sokat ért 1 év alatt, tehát már okés, és biztos vagyok benne, hogy iszonyatosan jó és művelt csaj lesz belőle, épp ezért akarom még most "megfogni", amíg más srácok rá nem nyomulnak.
Ez gáz?
Nincs ebből rendszer, tehát ő az első és (eddig) az egyetlen ilyen "kislány", aki nagyon tetszik.
Nyilvan konnyebb egy kislanyt fuzni, hiszen meg naivak, tapasztalatlanok. Azzal, hogy 17 eves gimis srac vagy, mar megvetted magadnak, hiszen minden altalanos iskolas kiscsaj errol almodozik. Szerintem eleg gaz dolog "kinezni" egy szep arcu kislanyt, es lecsapni ra, hogy majd kesobb milyen jo csaj lesz belole. Gondolom a sajat korosztalyodon beluli "iszonyatosan jo" csajok ugyet sem vetnek rad, te meg nem vagy hajlando lejjebb adni az igenyeidbol, ezert inkabb leszel egy kislany elso nagy szerelme, akihez ugyis 2x jobban kotodik az ember...
2017. máj. 16. 16:01
12/22 anonim válasza:
Naaagyon nagy a korkülönbség, és lehet, hogy húsz felett nem gond, de egy alig tizennégy éves valaki még nagyon kislány neked. Ha "meg akarod fogni", szerintem még várhatsz egy kicsit.
2017. máj. 16. 16:02
13/22 anonim válasza:
Korát tekintve ez gáz.
Mennyire kell éretlennek lenni ahhoz,hogy valaki erre folyamodjon??
2017. máj. 16. 16:04
14/22 anonim válasza:
Annak azert nezz utana milyen eros az apja meg a batyjai
2017. máj. 16. 16:09
15/22 anonim válasza:
11:
Ha nem működik a dolog, akkor úgyis kidobja a kiscsaj később. Másrészt miért ne abban a korosztályban próbalkozzon, ahol van esélye? 20 évesen meg majd ne próbalkozzon 17 évesekkel, mert a gimis csajok mind egyetemistát akarnak?
2017. máj. 16. 16:11
16/22 anonim válasza:
Aki szerint egy kapcsolat eme formaja elfogadhato, es igy is ferfinek tudna magat erezni, annak nincs mit mondanom, kedves #15. Nektek mar tok mindegy ki, hany eves, csak vegre legyen kibe betenni a lompost. Egy 13 eves kislany nem fogja kidobni elete elso udvarlojat, ne ugy kezeld oket, mint a felnotteket. Ez a masik tapasztalatlansaganak a kihasznalasa, semmi tobb, de foleg nem normalis kapcsolat.
2017. máj. 16. 16:25
17/22 anonim válasza:
16:
"Nektek mar tok mindegy ki, hany eves, csak vegre legyen kibe betenni a lompost."
Nyilván magadból indulsz ki...
2017. máj. 16. 16:32
18/22 anonim válasza:
Hát ha nem testi kapcsolatot akarsz nem gáz! Az ilyen korú lányok úgyis idősebb fiúval vannak eggyütt általában ,mert a lányok hamarabb érnek mint a fiúk!
Szerintem 13 évesen még nem áll készen a szexre!
És másrészt ,még a korát sem tudod pontosan...
2017. máj. 16. 18:25
19/22 anonim válasza:
#15: Ott a baj már nem kicsi, ha egy majdnem felnőtt embernek a 13 éves gyerekeknél próbálkozik, mert náluk van esélye..
2017. máj. 16. 22:48
20/22 anonim válasza:
"még nem ismerem olyan jól, ezért egyelőre még csak kedvelem és nagyon érdekel" - Ismerkedni, érdeklődni szabad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!