Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a szöveg beválhat?
Figyelt kérdés
Van egy csaj instán aki bejön nekem, de nem egy átlagos szia mizu kezdést szeretnék.
Ez helyett ha kirak egy képet magáról, elküldöm neki a képét és megírom hogy: ha továbbra is folytatod az ilyen képek kirakását, nem lesz más választásom, mint hogy elhívjalak egy randira/fagyizni stb. Ez szerintetek jó kezdés?
2023. máj. 1. 14:33
21/25 anonim válasza:
#17, ez nem menőzés, ez szleng. Semmi gond nincs azzal, ha néha nem érted, hogy mi mit jelent, előfordul, hogy én se, pedig 17 vagyok :D.
22/25 anonim válasza:
Tisztában vagyok a szleng fogalmával. Főleg ennyi év után hidd el. 🤣
23/25 anonim válasza:
Értem, csak azzal nem vagy tisztában, hogy mi a mai szleng XD.
24/25 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy ez nagyon gáz. Én egy ilyen szövegért azonnal le is tiltanálak. Lehet, hogy van, akinél ez beválik, de a nagy többség úgy fogja fel, hogy ez nagyon bunkó.
25/25 anonim válasza:
Ja ez nem felvágás akart lenni, bocsi a félreértésért. 22 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!