Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a szöveg beválhat?
Van egy csaj instán aki bejön nekem, de nem egy átlagos szia mizu kezdést szeretnék.
Ez helyett ha kirak egy képet magáról, elküldöm neki a képét és megírom hogy: ha továbbra is folytatod az ilyen képek kirakását, nem lesz más választásom, mint hogy elhívjalak egy randira/fagyizni stb. Ez szerintetek jó kezdés?
Még érezze megtisztelve magát, hogy tetszik neked. Ha a csaj több, mint 12 kiröhög és letilt. Fagyi... Persze, majd valami random idegennel akit életében nem látott még elmegy fagyikázni valahova.
Ha amúgy ismered a csajt akkor se ezzel indíts hanem próbálj meg vele személyesen mélyebb beszélgetést indítani. Ha meg személyesen nem ismered csak neten kérdezd meg magadtól. Ez a lány kb naponta 20 pasival beszélgethet. Miért pont téged választana?
#14-nek, kb: azt jelenti, hogy kínos, gáz, kellemetlen, égő, kellemetlenül nyomasztó; már-már annak kínos, aki hallja ezt a sztorit, hogy a másik mibe keveredett.
Én ilyesmikként írnám le. Valami ilyesmi.
Nem érzem magam begyepesedettnek, csak egyszerűen nem értem miért kell "menőzés képp" átvanni és olyan külföldi szavak sokaságát használni ami nem a mi nyelvünkön van, ráadásul felvágni sem értem miért kell vele.
Köszönöm 16-os.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!