Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó szöveg ha így írok rá lányokra interneten?
Figyelt kérdés
-Szia
-Gyönyörű vagy?
-Lenne kedved ismerkedni?
Vagy esetleg az is jó ha valamelyik bejegyzésében, képén találok valami viccesset. Vagy esetleg a nevében. És elsüttök valami jó poént.
Amúgy előre mondom nem vagyok tipikusan az a nyálas típus aki túl dicséri a lányokat. Tehát lehet, hogy az első mondattomnak nem egy dicsérettnek kéne lenni?!
2020. aug. 11. 13:19
2/5 anonim válasza:
Én utálom, ha valaki így ír rám. Nem szeretem azokat, akik már az elején rögtön nyaliznak. Lehet valakinek bejön, de engem taszít.
3/5 anonim válasza:
Enis igy vagyok mint a 2es
Szerintem az jobb kezdés lenne ha tudatod vele miert is irtal ra, pl azt mondod hogy "szimpatikusnak tűnsz"
4/5 anonim válasza:
Ugyanúgy gondolom mint a kettes.. Jobban tetszene ha inkább csak azt mondanád szimpatikus vagyok és hogy lenne e kedvem beszélgetni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is jobb a "szimpatkiunak tűnsz", és a helyedben a nevével sem poénkodnék azt sokan nem szeretek (pl én sem, bár az én nevemben nem nagyon van semmi olyan amivel lehetne viccelni, de ha valaki keres az talál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!